AstroFidelia English En 
Horoscop zilnic

Horoscop zilnic

Horoscop in timp real

Caracteristicile zilei de marți

Luând în calcul că cea de-a doua zi din săptămână este guvernată de Marte, planeta acțiunii, deducem ușor motivul pentru care unele voci susțin că marțea ar fi cea mai solicitantă zi dintre cele șapte. Astăzi s-ar dori să ne ocupăm de sarcinile care presupun efort fizic crescut, dar și să căutăm modalități de a ne pune în practică ideile. Acum e momentul să preluăm inițiativa!

  • Zodiile zilei: Berbecul, Scorpionul;
  • Culoarea zilei: roșul;
  • Cristalul zilei: heliotropul;
  • Planta zilei: păducelul;
  • Îngerul păzitor: Arhanghelul Rafaiil;
  • Mantra zilei: "Sunt recunoscător/oare pentru că primesc atâtea provocări cât pot duce."
Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Ora planetara

Ora planetara  Mercur in intervalul 23:52 - 00:59 (ora Romaniei).

Vibratie de culoare violet. Studii, calatorii, tranzactii, afaceri, preocupari intelectuale, etc. Este ora in care randamentul intelectual este maxim, deci acum trebuie sa punem la punct planuri, sa studiem, sa facem afaceri sau sa pornim in calatorii.


Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme