AstroFidelia English En 
Horoscop Taur
Taur

Horoscop zilnic Taur

Horoscop în timp real

Horoscop azi 19 iunie 2018

Probabil ca iti impui controlul si suprematia intr-o chestiune ce vizeaza obtinerea unui venit financiar. Acasa intelegi interdictiile impuse de parinti, tolerezi conventiile, regulile, limitarile. Sentimental poti actiona cu exigenta si asprime, riscand nesabuit alegeri abrupte, ce-ti pot compromite idila. Cu ceva exercitiu, poti descoperi ca de fapt te ating experientele celuilalt si ca te poti pune in locul lui.

Predispoziţiile acum, ora 6:05

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!