AstroFidelia English En 

Servicii astrologice

Astrograme personalizate, horoscop personalizat

Servicii astrologice de o calitate exceptionala: calitate, moralitate, profesionalism.

Astrograme personalizate, facute cu mult suflet si negenerate automat de vreun program de calculator.

In mod sigur ati vazut pe internet si situri ce ofera analiza astrologica gratuita. Nu va lasati amagiti, in majoritatea cazurilor textele sunt create automat de un program de calculator, sunt reci si generale.

Studiul comandat de dumneavoastra aici este efectiv muncit de un astrolog din echipa, care lucreaza cel putin doua zile pentru a va ajuta in mod real. Informatiile si sfaturile oferite astfel, sunt de nepretuit!

Echipa noastra de astrologi, formata din lectori si absolventi ai Scolii de Astrologie Fidelia coordonata de prof. Firicel Ciarnau, va sta la dispozitie.

Respectam Codul etic al astrologului Am contribuit la conceperea sa!

Tipuri de studii astrologice

Horoscop natal

Pret: 150 Lei

Analiza pe domeniile vietii sociale, determinarea celor mai importante lectii de invatat in aceasta viata si examenele ce pot sa apara. Este studiul de baza, de preferat pentru cei care nu accepta ideea de reincarnare.

Comanda horoscop natal

Horoscop natal cu elemente karmice

Pret: 180 Lei

Determinarea celor mai importante lectii de invatat in aceasta viata si examenele ce pot sa apara, considerand ca Viata este un sir de vieti dependente una de cealalta. Este de preferat atunci cand doriti sa aflati cauze ce provin din vieti anterioare, lectii ce nu au fost invatate sau examene ce nu au fost trecute si revin in aceasta viata. Include si horoscopul natal de mai sus.

Comanda horoscop karmic

Horoscop previzional

- Revolutia solara pentru un an de zile -
Pret: 185 Lei

Previziuni generale pe un an de zile, incepand de la data de nastere pana la urmatoarea data de nastere, bazate pe revolutia solara. Atentie, nu este vorba aici de a "ghici" ce urmeaza sa se intample, ci se scot in evidenta predispozitiile oferite de astre, in ideea ca astrele doar predispun iar omul este cel care are liberul arbitru si dispune. Prima comanda de revolutie solara include pe scurt, ca si bonus, elemente ale horoscopului natal. Atentie, acest studiu se deosebeste de horoscopul anual deoarece este de la o aniversare la alta, nu pentru anul calendaristic.

Comanda horoscop previzional

Studiu de sinastrie

- Compatibilitate -
Pret: 190 Lei

Compatibilitatea dintre doua persoane, ce trebuie facut ca relatia sa mearga cum ne dorim, care sunt punctele tari si care sunt punctele slabe in relatie. Include pe scurt si elemente ale horoscopului natal a fiecareia dintre cele doua persoane.

Comanda horoscop sinastrie

Astrologia pentru afaceri

Pret: vezi oferta

Studiu astrologic si numerologic al potentialului firmei pentru a determina cea mai buna strategie manageriala - studiu complex, interdisciplinar. Detalii aici

Comanda studiu astrologic pentru afaceri

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme