AstroFidelia English En 

Oferta servicii astrologice pentru firme

Ne bucuram ca sunteti un om deschis si ca ati intuit extraordinarul potential al unui asemenea serviciu. Va oferim Servicii pentru firma dumneavoastra, un studiu interdisciplinar de astrologie si numerologie, un studiu al potentialului firmei pentru a determina cea mai buna strategie manageriala.

Pentru lansarea unei firme

Daca firma inca nu este facuta, va putem oferi un studiu pentru alegerea numelui firmei (analiza numerologica) si/sau alegerea celei mai potrivite date de lansare din punct de vedere astrologic.

Costuri: 100 Euro

Pentru firme existente

A) Studiu Initial - include: analizarea astrologica si numerologica a firmei, puncte slabe, puncte tari, tendinte, avertismente, compatibilitatea patronilor cu firma, compatibilitatea cu firma a persoanelor importante din conducere, compatibilitatea fiecaruia cu functia pe care o are, inclusiv compatibilitatea intre ei. De cele mai multe ori acest studiu initial ar fi suficient.

Costuri:

250 Euro daca firma nu are filiale si analiza vizeaza cel mult 5 persoane
+ 40 Euro pentru fiecare filiala cu cel mult 5 persoane analizate
+ 10 Euro pentru fiecare persoana suplimentara analizata fata de cele 5 de baza

Nota: aceste costuri se platesc o singura data, la inceperea activitatii. Un contract dureaza maximum 6 luni. La prelungirea contractului nu se mai plateste costul initial decat daca s-au produs schimbari majore acceptate de comun acord. Serviciul poate fi considerat doar ca studiu initial, poate fi oprit chiar si dupa studiul initial, studiile periodice nu sunt obligatorii.

B) Studiu Periodic - include servicii periodice lunare: analiza perioadei si alcatuirea unui grafic cu recomandari pentru afaceri, cum ar fi momente favorabile sau nefavorabile unei afaceri sau semnarii unui contract, analiza bioritmului si a randamentului din punct de vedere astrologic a fiecarei persoane importante dintre cele analizate.

Costuri:

50 Euro/luna daca firma nu are filiale si analiza vizeaza cel mult 5 persoane
+ 10 Euro/luna pentru fiecare filiala cu cel mult 5 persoane analizate
+ 5 Euro/luna pentru fiecare persoana suplimentara analizata fata de cele 5 de baza

C) Permanente - contine: raspunsurile la intrebarile clientului, o analiza a datelor firmei cu care urmeaza sa se semneze un contract, analiza scurta in vederea angajarii sau a promovarii

Costuri:

+ 30 Euro/caz analiza datelor firmei cu care urmeaza sa se faca un contract important
+ 10 Euro/caz analiza scurta in vederea angajarii sau promovarii
0 sfaturi si consultatii date pe parcurs care nu necesita un volum mare de munca

Note:

- Costurile marcate cu albastru bold sunt minimale iar cele marcate cu semnul "+" sunt valabile numai daca este cazul.
- La sfarsitul fiecarei luni factura va cuprinde costul minimal la care se adauga serviciile suplimentare prestate. Studiul periodic si cel initial se platesc in avans.
- Toate costurile afisate sunt negociabile.

Comanda consiliere afaceri
Contactare echipa Fidelia, formular de comanda.


$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme