AstroFidelia English En 

Termeni si conditii

Vizitarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate, precum si solicitarea serviciilor oferite implica citirea si acceptarea conditiilor prezentate mai jos. Editura Fidelia isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Introducere
Acest site este intretinut si administrat de Editura Fidelia.

Copyright
Intregul continut al site-ului AstroDex.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Editurii Fidelia si a colaboratorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Editurii Fidelia a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site
Editura Fidelia garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Editurii Fidelia.

Limitare de responsabilitate
In site-ul web AstroDex.ro sunt prezentate informatii si servicii astrologice. Toate informatiile puse la dispozitie, fie gratuit fie contra-cost, sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.
Editura Fidelia nu va fi raspunzatoare pentru prejudicii (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei oferite si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.
Editura Fidelia si colaboratorii ei nu vor fi raspunzatori de neimplinirea vreunei previziuni astrologice, fiind adeptii principiului: "Astrele predispun, dar omul dispune!".
Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propria raspundere.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Declinarea responsabilitatii
Editura Fidelia nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor necontractate. Autorii acestor materiale poarta responsabilitatea asupra continutului si opiniilor exprimate. In cazul in care vreunul din articole sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Securitatea informatiilor
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
Editura Fidelia nu isi asuma insa responsabilitatea pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Noi nu colectam informatii personale, toate paginile sunt accesibile liber si nu necesita autentificarea utilizatorilor.
Datele introduse in formulare, necesare calculelor astrologice, numerologice sau de alta natura, nu sunt stocate de catre server, si nu sunt vazute de catre administratorii sitului si nici de terte persoane.

Conditii Legale
Site-ul web AstroDex.ro functioneaza conform prevederilor legale internationale.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul web AstroDex.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Editura Fidelia si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu vizitarea site-ului web AstroDex.ro, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fazele Lunii
Fazele Lunii
Luna noua
1 ° 19' Scorpion
AstroDex