AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Bivol

Bivol

Saptamana 22-28 mai 2017

Saptamana aceasta, s-ar putea sa petreceti ore peste program lucrand pentru serviciu. Nu e de mirare daca rabdarea si perseverenta va parasesc la un moment dat. Aspectele pozitive ale acestei perioade sunt ca efortul de acum poate fi de ajutor in viitor. In privinta afacerilor, aceasta perioada este una nu foarte favorabila. Afacerile stagneaza, dar macar in privinta vietii sociale sunteti linistit. Dorinta de a va simti in centrul atentiei va poate face sa acceptati participarea la un eveniment social. Cu aceasta ocazie, cei apropiati va apreciaza talentul si e posibil ca toata lumea sa se simta excelent la aceasta intalnire.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Bivol...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme