AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Caine

Caine

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Profesional si financiar, dv nu pare ca aveti deocamdata griji. Investitiile pe care le-ati facut pana acum se pare ca dau roade, iar banii obtinuti pot fi folositi pentru a demara lucrarile care vizeaza o noua locuinta sau amenajarea celei actuale. La birou, ati lasat lucrul in seama subalternilor sau colegilor, dupa ce ati muncit din greu la stabilirea unui plan de afaceri. E posibil sa vina cineva din alta localitate, o persoana care v-a ajutat in trecut si a carei sosire va face placere. Alaturi de cativa prieteni, ati putea pune la cale o iesire de sfarsit de saptamana, unde va invitati toti cunoscutii cu familiile lor. Poate fi unul din cele mai placute momente petrecute in aceasta perioada.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Caine...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme