AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Caine

Caine

Saptamana 22-28 mai 2017

Semnul care caracterizeaza aceasta saptamana, cel al Dragonului, nu va prea favorizeaza in privinta profesiei pe care o aveti. In aparenta, desi va doriti sa luati decizii care sa va ajute in evolutia profesionala, nu sunteti prea inspirat. Simtiti cumva ca va invartiti in cerc sau ca ati ajuns intr-un punct mort? Atunci trebuie sa analizati indelung pentru a stabili ce aveti de facut in continuare, ca sa remediati situatia. Poate reusiti sa descoperiti noi oportunitati, ajutandu-va de simtul pe care il aveti in gasirea celor mai bune oportunitati. In cele din urma, saptamana se arata destul de buna pentru a socializa, deci puteti participa la orice intalnire, alaturi de cei apropiati, unde sa va bucurati de o companie placuta.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Caine...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme