AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Caine

Caine

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Va place sa-i aveti in jurul dumneavoastra pe toti cei dragi. De aceea, saptamana aceasta nu ar fi o idee rea daca ati organiza o intalnire sau o petrecere la care sa invitati cativa prieteni si membri ai familiei. Debordati de energie, sunteti o fire generoasa si ii faceti si pe cei din jur sa se simta in largul lor. E posibil sa primiti o veste buna in legatura cu postul pe care il ocupati. Poate fi vorba de o crestere salariala sau de o promovare, poate chiar de o oferta pentru un curs de perfectionare in strainatate. Sfatuiti-va cu partenerul de viata si, in functie de ce stabiliti impreuna cu el, luati decizia cea mai potrivita! Zilele acestea, ar fi bine sa contati pe judecata inteleapta a jumatatii dumneavoastra.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Caine...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme