AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cal

Cal

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Daca aveti intuitia necesara, puteti rezolva acum o problema care revine in prim-plan. Nu e cazul sa cautati motive de ingrijorare, trebuie doar sa va adunati gandurile si sa demarati actiunea. Ajutat de perseverenta si secondat de o persoana mai in varsta, posibil o femeie, puteti incheia cu succes o afacere pentru firma la care lucrati. Starea dv de sanatate este de asemenea foarte buna, ceea ce va inarmeaza cu destula energie pentru perioada urmatoare. Poate ar trebui sa profitati de cateva zile libere si sa plecati din oras. Daca aveti o casa la tara, este cel mai potrivit loc in care sa plecati impreuna cu partenerul de viata.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cal...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme