AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cal

Cal

Saptamana 22-28 mai 2017

E posibil ca, in aceasta perioada, sa va bucurati de lipsa stresului cu care v-ati obisnuit in ultima vreme si sa nu va mai preocupati chiar atat de mult de grijile cotidiene. S-ar putea sa existe o reactie pozitiva din partea dumneavoastra legata de o oportunitate ce vi se iveste la serviciu. Poate fi vorba de o colaborare in plan personal, care sa va aduca notorietate in domeniul in care activati. Daca ganditi permanent pozitiv, situatia se poate schimba, iar dumneavoastra reusiti sa faceti asta. Partenerul de viata va poate face o propunere in legatura cu schimbarea locuintei. Va sfatuim sa va ganditi la aceasta varianta si, daca o gasiti interesanta, sa porniti in cautarea unui nou apartament sau a unei case.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cal...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme