AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cal

Cal

Saptamana 13-19 februarie 2017

E posibil ca dumneavoastra sa fiti nevoit acum sa rezolvati o problema legata de niste acte, de o mostenire sau de o achizitite. Mai bine nu va grabiti, ca sa nu faceti vreo gafa! Cu calm, se rezolva totul mai repede decat ati fi crezut. La birou, v-ati cam terminat treaba si va puteti lasa subalternii sau colegii sa se descurce si fara dumneavoastra. Ar trebui sa respirati mai usurat. La mijlocul saptamanii, e posibil sa se anunte vizita unor parteneri de afaceri, veniti cu scopul de a va face o noua propunere. Ganditi-va bine ce trebuie sa faceti, e foarte probabil sa fie ceva interesant si profitabil la mijloc. Ati putea organiza un pranz oficial, poate la un restaurant elegant sau ati putea primi acasa pe cineva important. Daca v-ati gandit sa va duceti copiii in parcul de distractii, e un moment mai mult decat potrivit.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cal...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme