AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cal

Cal

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

E posibil ca la urechile dumneavoastra sa ajunga zilele acestea un secret despre cineva din anturaj. S-ar putea sa nu dati oricum prea multa crezare celor aflate, asa ca ar fi indicat sa nici nu faceti public ce ati auzit, pentru a nu lansa zvonuri false. La serviciu, puteti veni acum cu idei bune, sustinute de planuri bine puse la punct, asa ca seful este incantat de puterea dumneavoastra de munca. Daca planificati sa faceti vreo investitie sau sa cheltuiti bani pe ceva, e o perioada care va avantajeaza. La final de saptamana, s-ar putea sa plecati in afara orasului pentru cateva ore. Luati-va si familia cu dumneavoastra, pentru ca mai povestiti una-alta, mai glumiti, mai radeti, intr-un cuvant, va simtiti bine!

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cal...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme