AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cal

Cal

Saptamana 16-22 aprilie 2018

Daca programul la serviciu va permite, ar fi bine sa faceti saptamana aceasta o deplasare scurta pentru a discuta cu anumiti colaboratori sau pentru a parafa o intelegere. In ceea ce priveste banii, probabil trebuie sa faceti fata unor cheltuieli neasteptate si destul de mari. Din pacate, s-ar putea sa aveti oarece probleme de sanatate. Daca se ivesc, ele apar ca urmare a stresului la care ati fost supus in ultima vreme. Ar fi foarte bine daca v-ati putea odihni macar cateva zile. Ocupati-va timpul cu treburi casnice, in orice caz cu activitati care sa nu va oboseasca prea mult! E posibil sa fiti invitat la o petrecere la niste rude, la finalul saptamanii. Ar fi frumos sa onorati invitatia, chiar daca nu aveti tocmai dispozitia necesara.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cal...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)