AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cocos

Cocos

Saptamana 20-26 februarie 2017

Pentru dumneavoastra, este cea mai buna saptamana din ultima vreme. Aveti acum curajul de a lua decizii importante in privinta viitorului dumneavoastra profesional si ati putea hotari ca trebuie facuta o schimbare radicala. Sunteti in masura sa luati o decizie foarte buna, sfatuit fiind si de partenerul de viata, mai ales daca el este putin mai in varsta decat dumneavoastra, deci mai experimentat. Punerea in aplicare a celor hotarate impreuna ar putea implica cheltuirea unor sume importante. Investitia ar fi facuta insa cu folos, asa ca s-ar putea sa nu regretati deloc alegerea facuta. Apelati, daca e nevoie, la banii pusi deoparte din timp. Aveti atatea pe cap acum, dar nu uitati ca e nevoie si de putina odihna! Poate e bine sa plecati intr-o excursie la tara sau la munte.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cocos...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme