AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cocos

Cocos

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Daca vi se pare ca lucrurile merg cam pe dos, stati linistit! Situatia e de scurta durata. In aceasta saptamana aveti intentii bune, insa din pacate materializarea acestora s-ar putea sa lase de dorit. Proiectele aflate in desfasurare la serviciu au un trend cam nesatisfacator, ceea ce va poate crea neliniste. In general, sunteti o persoana care spuneti lucrurilor pe nume, de aceea e posibil sa ofensati vreun coleg. Linistea o gasiti cautand compania membrilor familiei. E bine sa petreceti cat mai mult timp cu cei dragi, pentru a mai uita de problemele zilnice. In weekend, se poate sa mergeti in vizita la o ruda si sa va relaxati dupa aceasta perioada mai incarcata.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cocos...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme