AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cocos

Cocos

Saptamana 20-26 martie 2017

Saptamana aceasta, e posibil sa sariti in ajutorul unui prieten sau al cuiva din familie, fara ca acesta sa apeleze la dumneavoastra. Va face placere sa-i ajutati pe cei din jur, chiar si pe necunoscuti, oricand e nevoie. Fiind o fire caritabila, e posibil ca in aceasta saptamana sa porniti un proiect caritabil, o expozitie cu vanzare de exemplu, iar banii obtinuti sa-i donati, poate pentru construirea unei case de batrani sau a unui orfelinat. In orice caz, ati putea macar sa sprijiniti astfel de proiecte. Sunteti acum dispus sa va implicati si sunteti in stare sa cheltuiti pana la ultima picatura de energie pentru a ajunge la rezultatul dorit. In familie, probabil preferati sa petreceti serile in liniste, in fata televizorului.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cocos...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme