AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Cocos

Cocos

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Dumneavoastra aveti o saptamana plina de evenimente, care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare. Se poate sa primiti vestea sosirii unei rude din strainatate, pe care nu ati mai vazut-o de ani buni. Aveti acum ocazia sa-i organizati acesteia o primire pe cinste, alaturi de toata familia. Puneti-va in joc tot talentul organizatoric de care dati dovada si ii veti face o surpriza de neuitat. De la serviciu, e posibil sa primiti vestea unui castig substantial, datorat unei lucrari incheiate in urma cu ceva vreme. Grabiti-va sa incasati suma pentru a face cumparaturile necesare evenimentului! Ar fi bine sa-l organizati la sfarsit de saptamana, pentru ca toata lumea sa poata participa.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Cocos...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme