AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Dragon

Dragon

Saptamana 13-19 februarie 2017

Daca va hotarati zilele acestea sa incepeti un curs de perfectionare ori sa va continuati studiile, ati nimerit cea mai favorabila perioada. Sunteti ambitios si ati muncit intotdeauna din greu pentru tot ce ati realizat. Norocul va surade si de aceasta data. E posibil sa va supere cineva din anturaj, dar nu dati importanta, dimpotriva, ar trebui sa va mentineti buna dispozitie pe tot parcursul saptamanii. Acasa, sunteti hotarat sa luati deciziile singur, iar partenerul este oarecum deranjat de acest lucru. Cooptati-va jumatatea in rezolvarea treburilor casnice, pentru a nu isca certuri. In materie culinara, ar trebui sa va temperati putin apetitul ca sa scapati de iminenta unor probleme digestive. Suneti una din zodiile sensibile pe segmentul sanatatii saptamana aceasta.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Dragon...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme