AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Dragon

Dragon

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

S-ar putea ca in perioada imediat urmatoare sa va confruntati cu dificultati de comunicare. Acestea va pot impiedica sa va faceti inteles, mai ales intr-o problema pe care o aveti de rezolvat la serviciu. Incercati sa va temperati putin pornirile, sa discutati cu calm si, in primul rand, sa-i lasati si pe ceilalti sa-si expuna punctul de vedere. S-ar putea sa va simtiti amenintata pozitia sociala de catre o persoana la care nu v-ati fi asteptat, insa poate fi o simpla banuiala, fara suport real. Nu neglijati programul de relaxare, petrecand serile acasa, alaturi de familie. Stresul nu va face bine deloc, asa ca ocupati-va cat mai mult timpul cu activitati care sa va deconecteze de la rutina!

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Dragon...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme