AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Iepure

Iepure

Saptamana 20-26 februarie 2017

Daca ceva sau cineva va strica armonia din cuplu saptamana aceasta, va atentionam ca numai discutand cu partenerul reusiti sa clarificati lucrurile. Incercati sa nu mai va lasati atat de usor influentat de cei din jur! Sunteti o fire linistita si interiorizata, de aceea, cand rabufniti, o faceti fara sa va dati seama si nici nu stiti cum sa procedati in asemenea situatii. In plan profesional, se pare ca a sosit momentul sa adunati roadele muncii si sa beneficiati inclusiv de castiguri materiale. Poate nu e rau sa va ocupati si de activitatile casnice, dandu-i o mana de ajutor in gospodarie partenerului de viata. Evitati, pe cat posibil, calatoriile lungi, fiindca forma fizica nu va recomanda acum pentru asa ceva.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Iepure...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme