AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Iepure

Iepure

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Dumneavoastra treceti, se pare, printr-o perioada mai provocatoare. Sunt posibile unele probleme la serviciu, legate de faptul ca o anumita intelegere nu a fost incheiata la timp. Din acest motiv, s-ar putea arata la orizont niste pierderi financiare. Chiar daca sunt mai degraba neinsemnate, ele pot destabiliza lucrurile. Ar trebui sa aveti grija cui faceti destainuiri, pentru ca cineva v-ar putea da de gol in privinta unor intentii pe care n-ati dori sa le faceti deocamdata publice. De aceea, reconsiderati-va atitudinea fata de prietenii si cunostintele cu care veniti in contact! Pentru relaxare, va sfatuim sa iesiti mai mult cu prietenii, sa faceti plimbari alaturi de partenerul de viata si sa va ocupati mai atent de copii.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Iepure...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme