AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Maimuta

Maimuta

Saptamana 20-26 martie 2017

Saptamana aceasta, simtul practic si inspiratia va sunt de folos la serviciu, unde se poate sa aveti de terminat o lucrare deosebit de importanta pentru viitorul firmei si pentru siguranta dumneavoastra financiara pe termen lung. Daca se iveste ocazia sa plecati pentru scurt timp intr-o deplasare, sfatul nostru este sa pregatiti bagajele. Nu e o perioada deloc rea pentru dumneavoastra. In afara de agitatia de la serviciu, din punct de vedere financiar nu aveti motive sa va plangeti, iar viata sentimentala decurge normal. N-ar fi rau sa petreceti macar o seara romantica alaturi de partenerul de viata pentru a va incarca bateriile. Catre finalul saptamanii, cand nu mai sunteti chiar atat de ocupat, ar trebui sa petreceti mai mult timp impreuna cu copiii dumneavoastra.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Maimuta...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme