AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Maimuta

Maimuta

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

E posibil ca, la locul de munca, cineva sa va prinda cu garda jos, cum se spune, ceea ce nu va este prea mult pe plac. Va doriti sa detineti controlul in permanenta, insa acum ati putea fi pacalit de o persoana din anturaj, care sa ia deciziile in locul dumneavoastra. In alta ordine de idei, daca acasa ati incercat mai mult timp sa tineti un secret, acum taina poate fi dezvaluita. Dumneavoastra sunteti cam secretos din fire, iar aceasta intruziune in intimitatea dumneavoastra va poate crea numai neliniste si dezamagire. Nu luati lucrurile in tragic, pentru ca nu e nimic grav, mai ales ca, de fapt, e o veste buna pentru cei apropiati. Poate ca, daca ati fi mai deschis in relatiile cu cei din jur, acestea nu ar fi atat de tensionate.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Maimuta...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme