AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Maimuta

Maimuta

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Se arata momente excelente pentru dumneavoastra in aceasta saptamana. Profesional, lucrurile ar trebui sa se desfasoare cum nu se poate mai bine. S-ar putea sa apara promisiuni de incheiere a unor contracte importante. Acestea vor aduce avantaje materiale atat companiei, cat si dumneavoastra. In particular, prietenii va gasesc foarte vesel si pus pe glume, de aceea e posibil sa petreceti serile impreuna. Ati putea ateriza si la o petrecere. Zilele acestea, probabil veti intalni o persoana de sex opus care se arata interesata de dumneavoastra. Daca aveti norocul sa aveti acelasi tip de energie, care va impulsioneaza spre aceleasi directii, e posibil sa incepeti o legatura care sa se dovedeasca stabila.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Maimuta...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme