AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Oaie

Oaie

Saptamana 22-28 mai 2017

In ceea ce va priveste, sanatatea va poate cauza probleme destul de suparatoare in aceasta perioada. Sunt zile mai putin favorabile pentru dumneavoastra, in special daca nu acordati atentie deosebita odihnei si alimentatiei. O grija fata de aceste aspecte va ajuta sa va insanatositi mult mai repede sau sa stati departe de boala. De asemenea, o gandire pozitiva face mai mult decat orice altceva. Daca aveti puterea sa vizualizati un final fericit pentru scopurile dumneavoastra profesionale si sentimentale, orice e posibil. Astfel, rezultatele vor fi si ele pe masura asteptarilor. Incercati sa faceti o deplasare intr-o alta localitate, poate la niste rude sau prieteni carora le duceti dorul. O mica excursie v-ar prinde bine.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Oaie...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme