AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Oaie

Oaie

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Nu va recomandam sa incepeti acum alte activitati pentru ca, si asa, aveti destul de lucru la serviciu. Va cam apropiati de termenul la care trebuie predata o lucrare, iar dv sunteti in pana de idei si nu aveti prea mult spor. Daca nu va vine cineva in ajutor ori daca nu se prelungeste termenul limita, s-ar putea sa aveti necazuri. Incercati sa trageti de timp cat puteti! Totusi, sefii se dovedesc intelegatori si va gasesc circumstante atenunate. E posibil ca programul stabilit impreuna cu persoana iubita sa fie dat peste cap. Poate chiar aveti motive sa va enervati, dar va sfatuim sa aveti rabdare. Totul e pe cale sa se rezolve.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Oaie...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme