AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Oaie

Oaie

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

E o saptamana pe care ar fi bine sa o dedicati activitatilor artistice. Indiferent ca e vorba de vizitarea unui muzeu, a unei expozitii sau de un concert de muzica clasica, e bine sa mergeti pentru a mai rupe monotonia. Daca aveti o profesie liberala sau care implica lucrul cu publicul, incercati sa comunicati cu calm, pentru ca lumea sa va inteleaga pe deplin. De asemenea, incercati sa fiti mai putin capricios si mai ingaduitor cu partenerul de viata! E posibil sa existe mici discutii in familie dar, la final, s-ar putea sa constatati ca totul nu a fost decat un foc de paie. In alta ordine de dei, puneti-va ordine in ganduri ca nu cumva sa uitati ceva important zilele acestea, poate o intalnire de afaceri sau achitarea unor facturi.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Oaie...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme