AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Porc

Porc

Saptamana 13-19 februarie 2017

Saptamana debuteaza cu o multime de probleme de rezolvat atat acasa, cat si la serviciu. Aveti de trecut printr-o perioada foarte agitata, dar faceti fata. Vestea buna e ca nu aveti timp sa va plictisiti. Va zbateti acum sa aflati adevarul in legatura cu o persoana din anturaj. Odata ce reusiti, va simtiti eliberat ca de o povara grea. Dumneavoastra va face placere sa va implicati in rezolvarea oricarui fel de probleme. Insa, e posibil sa fiti indus acum in eroare de o cunostinta, care ar putea profita de pe urma faptului ca sunteti prea credul. Sfatul nostru e sa fiti mai prudent si sa nu plecati urechea la tot ce spune unul sau altul. Aveti grija sa nu cheltuiti mai mult decat produceti intr-o luna, ca sa nu ramaneti descoperit financiar! Saptamana aceasta, sunteti expus acestui risc.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Porc...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme