AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Porc

Porc

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Desi sunteti destul de ocupat la serviciu, puteti incheia cu bine cateva zile dificile, ajutat de fler si inteligenta. Sunteti vigilent in legatura cu o persoana care va cam poarta sambetele, de aceea ar trebui sa evitati pe cat posibil un eventual conflict verbal cu aceasta. Nu cheltuiti prea multi bani cu niste cadouri, pentru ca riscati sa ramaneti in pana financiara! Dat fiind faptul ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica, sfatul nostru e sa incercati activitati relaxante - sa cititi sau sa faceti cercetari intr-un domeniu care va fascineaza. De asemenea, se poate sa primiti o veste care sa va cam puna pe ganduri ori sa va intristeze. Asteptati-va la orice, ca sa nu fiti luat prin surprindere!

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Porc...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme