AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Porc

Porc

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Saptamana aceasta, se pare ca va asteapta mai multe teste. La serviciu, pot aparea anumite complicatii, situatii la care nu va adaptati prea usor sau chiar deloc. Incercati sa discutati cu superiorii dumneavoastra intai si abia pe urma luati anumite inititive! Fiind o fire altruista, tot acum se poate sa dati imprumut o suma de bani si sa nu-i mai recuperati. Totusi, sunt sanse sa castigati dintr-o investitie recenta. Daca sunteti celibatar si intalniti o persoana de sex opus care va suscita interesul, poate ar trebui sa ii dati importanta. Nu ar fi intelept sa treceti usor pe langa astfel de ocazii, nu se stie cat de repede mai intalniti altele la fel.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Porc...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme