AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Porc

Porc

Saptamana 22-28 mai 2017

Probabil va simtiti eliberat, in aceasta perioada, mai cu seama datorita faptului ca sunteti mai putin sensibil. Puteti sa purtati o conversatie decenta cu un posibil investitor, fara sa va pierdeti calmul si sa fiti foarte insistent. De asemenea, faptul ca reusiti sa fiti cat mai obiectiv cu putinta in privinta felului de a fi va ajuta sa va revizuiti comportamentul. In particular, va poate interesa evolutia personala, asta insemnand ca s-ar putea sa deveniti brusc preocupat de studiul unui anumit domeniu. In weekend, energia este debordanta si va ajuta sa legati o relatie pe termen lung cu cineva, pentru ca puteti face lucrurile asa cum trebuie. Aveti grija la ceea ce faceti sau spuneti, deoarece deoarece s-ar putea ca cineva sa va interpreteze gresit afirmatiile. In dialog, fiti deschis si sincer cu toata lumea, dar lasati ironiile deoparte si nu jigniti!

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Porc...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme