AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sarpe

Sarpe

Saptamana 20-26 martie 2017

Dumneavoastra sunteti puternic inclinat spre studiu in decursul acestei saptamani. E posibil sa va inscrieti la un curs de perfectionare sau sa va decideti sa faceti schimbari in privinta domeniului profesional. De asemenea, se poate sa va hotarati sa puneti in aplicare un gand mai vechi, poate sa va faceti propria afacere. Totusi, nu credem ca e cazul sa ramaneti in continuare retras de lume. E mai bine sa incercati sa participati la intalniri mondene ori sa iesiti cu prietenii. Daca va puneti in gand sa fermecati asistenta, probabil veti reusi fara probleme. Cu putina incredere in dumneavoastra, lucrurile ar trebui sa evolueze in directia dorita.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sarpe...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme