AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sarpe

Sarpe

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Dumneavoastra sunteti pe cale sa petreceti cea mai buna saptamana din ultima vreme. Activitatile dumneavoastra pot fi incununate de succes, deoarece acum puteti sa faceti uz de toate calitatile pe care le aveti, fiind la un nivel maxim de energie si inspiratie. Daca, cumva, va hotarati sa luati decizii importante in privinta locului de munca sau al profesiei, sa stiti ca e momentul propice pentru asa ceva. In privinta relatiilor sentimentale, nu va faceti probleme, pentru ca sunteti convins de justetea comportamentului dumneavoastra, iar partenerul va intelege perfect intentiile. Puteti sa incercati o iesire cu jumatatea dumneavoastra ori cu prietenii. O sa va distrati la maxim.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sarpe...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme