AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sarpe

Sarpe

Saptamana 20-26 februarie 2017

Daca dumneavoastra aveti siguranta materiala, nimic nu va ingrijoreaza. Iar acum e o perioada extrem de favorabila pentru semnul dumneavoastra. Exista chiar sanse mari de castig la loto, deci puteti participa la astfel de concursuri de noroc. La birou, se pare ca ati incheiat cu bine o perioada dificila, in care ati avut de rezolvat multe probleme. E posibil sa fiti total acaparat de o persoana de sex opus, cu care va intelegeti perfect. Daca sunteti celibatar, se pare ca, in sfarsit, va gasiti sufletul-pereche. La sfarsit de saptamana, poate va intalniti cu mai multi prieteni si va hotarati sa organizati o excursie impreuna. Ca de obicei, daca va oferiti sa pregatiti totul in amanunt, amicii dumneavoastara isi pun toata increderea in talentul organizatoric de care dispuneti. Altfel spus, ceilalti cam lasa treaba pe umerii dumneavoastra.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sarpe...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme