AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sarpe

Sarpe

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Saptamana aceasta, nu ar trebui sa aveti niciun fel de probleme. Se anunta o perioada foarte linistita. La birou, aveti destul de multe lucruri de rezolvat, dar cu tact si calm, reusiti pana la urma. E posibil sa fie vorba de un proiect care necesita multa atentie, dar dumneavoastra sunteti chiar omul potrivit pentru el. Ganditi acum clar si rapid in orice situatie si nu va lipseste ingeniozitatea. E posibil ca o persoana sa fie interesata de dumneavoastra, mai ales datorita aerului misterios pe care il aveti. Va sfatuim sa nu va izolati de cei din jur, ci sa le cautati compania. Aceasta perioada mai poate marca un moment propice pentru o relatie sentimentala.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sarpe...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme