AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 20-26 martie 2017

Perioada in curs se anunta a fi una linistita, fara evenimente deosebite. La birou, aveti destule atributiuni si probleme de rezolvat, dar e ceva obisnuit. Va puteti achita rapid de sarcini, mai ales ca va place succesul in orice forma si asteptati recompensa. Saptamana va gaseste in verva, care poate degenera insa intr-o stare de agitatie din cauza comportamentul unei persoane din anturaj. In acest context, ati putea fi nevoit sa va ocupati indeaproape de o problema a cuiva. Daca tot acum va ambitionati sa va cresteti averea, ati putea sa jucati la loto sau la pariuri sportive. E o perioada destul de buna pentru activitatile care implica norocul. In weekend, va sfatuim sa iesiti cu copiii dumneavoastra ori cu persoana iubita la film sau in parc, pentru a schimba putin mediul.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme