AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 26 Septembrie - 2 Octombrie 2016

Saptamana aceasta se pare ca nu va aflati pe lista protejatilor. Inseamna ca sunteti pe cont propriu in tot ceea ce faceti. Parca va temeti sa nu pierdeti controlul asupra propriei persoane si sunteti dezarmat in fata unei situatii de criza. Perioada poate fi presarata de mici tensiuni si chiar de neliniste. Energia este mai mult latenta, iar dorinta de a repurta succese se afla la cote mai scazute. In relatiile profesionale, ar fi de preferat sa va infranati pornirile impulsive, pentru a nu va face rau singur. Planul financiar ar putea fi marcat si el de neajunsuri, dar exista sanse mari sa va redresati. Daca puneti putina vointa in intreprinderile dv, o scoateti la capat in cele din urma. Ezitarile dv ar trebui inlocuite cu mai multa hotarare. Ar fi bine sa dati curs unei invitatii din partea prietenilor, pentru ca veti reusi astfel sa va detasati de cotidian.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme