AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 18 - 24 Iulie 2016

Saptamana aceasta, se pare ca aveti parte de o atmosfera relaxata si vesela in familie, fara sa faceti prea mari eforturi. Parca totul vine de la sine. Partenerul si copiii sunt pe aceeasi lungime de unda cu dv si va transmit un sentiment al implinirii. Weekendul ar putea fi destul de solicitant. Probabil se deschide anotimpul curateniei sau al redecorarii locuintei. Zilele acestea, ar fi bine sa fiti atent la starea de sanatate a copiilor. La cea mai mica suspiciune, se impune o vizita la medic. Tot acum, cativa prieteni s-ar putea sa va aduca la cunostinta anumite zvonuri care circula pe seama dv. Ar fi bine sa nu plecati urechea la rautati si sa nu punetiu nimic la suflet. Din fericire, aveti o dispozitie generala plina de optimism, dar si de pragmatism. Saptamana este indiscutabil una favorabila.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 15 iulie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 22 iulie.
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme