Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 5 - 11 Octombrie 2015

Saptamana este intensa la locul de munca. Aveti multe probleme de rezolvat, dar dispuneti si de energia sa va achitati de sarcini la timp. Colegii va pot sari acum si ei in ajutor. Temperati-va putin verva, pentru ca faceti risipa de energie! Sunteti un individualist prin definitie si un lider innascut, insa sefii ar putea fi cam deranjati de aceste laturi ale dv. Ei ar dori mai multa cooperare. In prima jumatate a saptamanii, s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor probleme sentimentale. Puteti avea o banuiala ca partenerul va ascunde ceva si nu stiti ce. Incercati sa discutati calm cu el si veti vedea daca nu cumva e doar o inchipuire de-a dv.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme