Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 23 - 29 Noiembrie 2015

Spre bucuria dv, in perioada aceasta aveti sansa sa petreceti cat mai mult timp posibil cu persoana iubita si sa va faceti planuri impreuna, poate chiar de casatorie sau, in orice caz, de relansare a relatiei. In rest, sunteti cam agitat, dar fara sa aveti un motiv real. Insa dv oricum asa va place. Daca nu ati fi mereu in “priza”, nu v-ati simti bine in pielea dv. La serviciu, puteti incepe o lucrare pe cont propriu si nu vreti sa se implice nimeni altcineva. Totusi, n-ar strica sa acceptati sfaturi bine intentionate de la cineva mai vechi in firma. Ambitia nu strica sa o folositi intr-o problema personala. Poate ar fi timpul sa va inscrieti la un curs de perfectionare.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme