AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 25 Aprilie - 1 Mai 2016

E bine sa fiti in continuare pregatit pentru vremea schimbarilor, pentru orice eventualitate. Inarmati-va cu rabdare si evitati sa va enervati! Problemele financiare pot reprezenta acum sursa unor conflicte serioase intre dumneavoastra si partenerul de viata. Nu e cazul sa va puneti totusi problema unei autoritati superioare decat la serviciu, pentru ca in familie dumneavoastra luati deciziile, pana la urma. Bineinteles, in cazul in care partenerul cedeaza, raspunderea va revine tot dumneavoastra, asa ca sabia se poate dovedi a fi cu doua taisuri. La birou, munca va este apreciata pentru ca sunteti eficient si competent in aceste zile. Chiar daca aveti de rezolvat unele probleme spinoase, puteti trece cu bine orice test.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme