AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 8 - 14 Februarie 2016

In aceasta perioada, sunteti deopotriva fermecator si agreat in toate mediile pe care le frecventati. Ar trebui sa profitati acum de toate calitatile dumneavoastra, pentru ca va sunt de mare folos. Saptamana in curs poate avea totusi cateva surprize neplacute, peste care aveti puterea sa treceti cu bine. Va sfatuim sa va pastrati rabdarea si calmul in orice imprejurare. Imprevizibilul face parte din viata si trebuie acceptat sub orice forma se manifesta el. Incercati sa va detasati de problemele zilnice si sa va concentrati atentia asupra unor activitati relaxante. De ce nu va invitati mai des partenerul de viata si copiii la o iesire in oras?

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme