AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 20-26 februarie 2017

Saptamana aceasta, s-ar putea sa va simtiti oarecum confuz si sa nu stiti cum sa procedati in legatura cu o problema ivita la serviciu. Nici sentimental lucrurile nu sunt prea clare, sunteti prea sensibil la tot ce se intampla in jurul dumneavoastra. Cei din anturaj parca isi dau seama prin ce treceti si isi aleg cu grija cuvintele, pentru ca nu cumva sa va simtiti ofensat. Ar trebui sa gasiti energia necesara pentru a organiza o iesire cu familia. Daca ati apucat sa faceti o promisiune, ar trebui sa depuneti eforturi pentru a va tine de cuvant. Daca ii dezamagiti, s-ar putea ca ei sa va inteleaga, dar e posibil ca procesele de constiinta sa nu va dea pace. In aceasta perioada, reactiile dumneavoastra sunt prea mult influentate de mediul exterior, de aceea cel mai bine e sa va retrageti si sa meditati in singuratate la deciziile pe care le aveti de luat.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme