AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 27 Iunie - 3 Iulie 2016

In perioada aceasta, ar putea sa va tenteze schimbarea locului de munca. Totusi, ar trebui sa stiti ca nu este tocmai o perioada favorabila pentru o astfel de mutare. Daca aveti programate interviuri de recrutare, ar trebui sa le amanati pentru a doua parte a saptamanii. Exista riscul de a nu va face inteles de catre cei care va intervieveaza si de a pierde astfel o oportunitate importanta. Sfatul nostru este sa luati lucrurile mai usor, chiar si in relatia cu partenerul de viata. Lucrurile ar putea degenera in adevarate certuri, daca nu reusiti sa va pastrati calmul. In plus, nu ar trebui sa lasati pe nimeni sa intervina in relatia dv. In privinta sanatatii, s-ar putea sa va necajeasca durerile de spate. Ele s-ar putea sa va treaca abia dupa cateva sedinte de fizioterapie. Sa nu va neglijati conditia fizica, iar cel mai bine ar fi sa va programati din timp o vizita la medicul de familie pentru a lua trimitere la specialist.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme