AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 24 - 30 Octombrie 2016

Aveti in fata o perioada in care planurile concepute se pot concretiza. Ati avut niste sperante, fara sa credeti ca veti realiza ceva intr-un mod simplu si rapid, dar acum aveti motive sa deveniti optimist. Ascultati-va intuitia, bazati-va pe vitalitatea si pe istetimea dv si veti reusi in tot ceea ce va propuneti. Totusi, nu e necesar sa va agitati prea mult, decat daca aveti un scop bine definit. Va puteti intelege bine cu toata lumea, iar partenerul si copiii nu pot fi decat fericiti cu armonia domestica. Sunteti acum mai ambitios decat de obicei si mai hotarat sa luati totul pe cont propriu. Poate ar fi bine totusi sa va bazati si pe ajutorul celor apropiati sau macar sa plecati urechea la sfaturile lor pline de intelepciune.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme