AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 5 - 11 Decembrie 2016

Saptamana aceasta, va aflati intr-o continua verva. Sunteti plin de energie si de idei, care mai de care mai interesante. La birou, saptamana va gaseste ocupat pana peste cap in sarcini pe care reusiti sa le duceti totusi la capat cu succes. Sfatul unui superior va poate face sa va ganditi serios la asocierea intr-o noua afacere. Ar fi bine sa luati orice decizie numai dupa ce va consultati si cu partenerul de viata. O astfel de propunere trebuie analizata atent. Financiar, ati putea face fata unei astfel de asocieri, mai ales ca e o perioada favorabila pentru astfel de investitii. In viata privata, ramaneti o persoana ambitioasa. Daca simtiti nevoia sa faceti o schimbare, poate va vine impulsul de a redecora casa dupa niste planuri facute mai de mult. Ca sa va si relaxati, va sfatuim sa plecati undeva in weekend, impreuna cu familia.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme