AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Sobolan

Sobolan

Saptamana 23 - 29 Mai 2016

Aveti in fata o saptamana excelenta, in care toate va merg foarte bine. Aveti relatii cordiale cu colegii de munca si cu persoanele din anturaj. Este posibil sa vi se ofere o recompensa. La serviciu, de pilda, ati putea primi drept bonus o excursie gratuita de cateva zile, sau macar cateva zile libere. Daca incepeti curatenia locuintei, dispensati-va de lucrurile nefolositoare, donandu-le unor persoane nevoiase. Astfel de gesturi aduc cu sine multumire sufleteasca. In viata sentimentala, va puteti bucura de iubirea si de intelegerea partenerului. In aceasta perioada, toate sperantele au ocazia sa vi se indeplineasca. Probabil, intr-una din zile veti fi nevoit sa va ocupati de o problema de familie, care nu se rezolva chiar asa cum v-ati fi dorit.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Sobolan...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme