AstroFidelia English En 

Horoscop chinezesc saptamanal pentru Tigru

Tigru

Saptamana 20-26 februarie 2017

Se pare ca pentru dumneavoastra a sosit momentul sa luati o decizie in legatura cu o problema sentimentala. Reusiti sa va faceti inteles de catre partenerul dumneavoastra daca ii explicati motivele care v-au determinat sa faceti pasul respectiv. Totodata, ati putea fi nevoit sa ii promiteti ca-i acordati toata atentia, ca lasati in plan secund indatoririle profesionale si ca veti fi mai atent la nevoile sale. Sunteti capabil sa treceti peste orice divergente, trebuie doar sa va dezvaluiti adevaratele sentimente, adevarata dumneavoastra fata. De fapt, dumneavoastra sunteti un sentimental. In alta ordine de idei, daca cineva incearca sa va impuna saptamana aceasta niste limite intr-o anumita privinta, reusiti cu greu sa va conformati.

© Editura Fidelia

Citeste mai multe amanunte despre Tigru...

Horoscop saptamanal pentru fiecare semn din horoscopul chinezesc

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme