AstroFidelia English En 

Zodiacul Maiaș

Într-un spațiu geografic diferit de cel al vechilor egipteni și sumerieni, o altă civilizație avansată a încercat să descifreze influențele astrelor asupra oamenilor. Este vorba despre civilizația Maya care a reușit, potrivit istoricilor, să prezică datele viitoarelor eclipse și ingresurile planetare. Învățații lor au împărțit anul în 260 de zile, socotind că timpul se scurge în cicluri. Așa se face că zodiacul maiaș se împarte în douăzeci de semne solare și treisprezece tonuri galatice. Într-o manieră similară cu grecii, le-au botezat pe acestea dintâi după panteonul lor, cele din urmă servind drept radiografie a vibrației numerologice a nativului.

AstroDex vă pune la dispoziție un serviciu de calcul automat al semnului maiaș sub care v-ați născut. Vă aflați la un clic distanță de întreaga cunoaștere a acestei civilizații.

Pentru a vă afla semnul din zodiacul maiaș, introduceți-vă data naşterii (ziua, luna, anul):Zodiacul Maya, calendar Tzolkin

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme