AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Capricorn

Horoscop 2019 - Capricorn

Bani și carieră

Ceea ce-ți rezervă provocări pe acest planuri în 2019 sunt abilitățile tale de comunicare și negociere, felul în care înțelegi să abordezi chestiunile financiare cu partenerul de afaceri, dar și cel în care reușești să întorci situațiile nefavorabile în cadrul unor proiecte de grup în favoarea ta. Poate fi dificil, dar îți va aduce răsplată.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, n-ar fi o idee tocmai bună să porți negocieri ori să faci înțelegeri. S-ar putea să bați palma pe unele colaborări, parteneriate sau contracte de angajare care nu te avantajează deloc. Altfel, exista riscul să ai de pierdut destul de mult de pe urma lor și chiar să fii păgubit/ă într-un fel.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca încrederea pe care o ai în tine însuți/ăți să nu fie prea ridicată. Acest lucru face ca cei care încearcă să scoată cea mai mică ofertă de la tine să speculeze orice slăbiciune pe care o arăți perioada aceasta. Comportă-te așa cum valoarea ta profesională dictează.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele probleme cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor, cel mai probabil a celor câștigați, deținuți ori manageriați în asociere unul cu celălalt. Oricare ar fi situația, cert este că se cere clarificat felul în care înțelegeți să vă folosiți de ei.

În al patrulea trimestru al lui 2019, în noiembrie mai ales, se prea poate ca proiectele în care ești implicat/ă să întâmpine întârzieri, limitări sau chiar să se lupte cu dispariția. Important este ca, în cazul cel mai rău, să reușești măcar să rămâi în contact cu cei alături de care le-ai derulat pentru a pune de o altă activitate împreună curând.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 care nu aduce nouătăți financiare, dar care cerne inutilul de util, lucrurile de perspectivă, de cele care nu-ți aduc mare lucru pe planul carierei. Ai multe lucruri de câștigat din punct de vedere profesional, dar trebuie să ții și la recompensele pe care le meriți.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 4:27
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 04:02 - 05:14
Detalii oră planetară