AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Fecioara

Horoscop 2019 - Fecioară

Bani și carieră

Parteneriatele cu ceilalți, colaborările cu cei din jur și proiectele de grup sunt subdomeniile acestei sfere a vieții tale care te preocupă cel mai mult anul acesta, dar și cele care îți vor aduce cele mai multe beneficii dacă reușești cumva să întorci provocările care se ivesc în favoarea ta. Nu-i nevoie decât de multă determinare.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și partenerul de afaceri, semn că raportul de forțe dintre voi cam scârțâie. Așa se face că, din dorința de a continua relația pe care o aveți, ar fi bine să faceți în așa fel încât să puneți cărțile pe masă și să discutați eventualele probleme deschis.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special de la finele lui iunie încolo, s-ar putea ca situația să se înrăutățească dacă nu faceți ceva concret ca lucrurile să meargă în mai bine. Există multe neclarități, confuzii și chestiuni pe care nu le-ați pus la socoteală ce vă pot pune bețe în roate dacă nu luați măsuri concrete repede. Nu abandonați corabia.

În al treilea trimestru al anului, în special în iulie, se prea poate ca unele proiecte de grup să se oprească din evoluție, să stagneze ori chiar să se dizolve pentru că cei cu care le deruali nu se achită de responsabilități sau nu reușești să atragi sponsorizările de care aveai nevoie. Oricare e situația, cert e că a venit timpul să pui picioru-n prag.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în noiembrie, ar fi de dorit să nu negociezi contracte ori să legi colaborări pentru că s-ar putea să nu fie tocmai în avantajul tău. Cel mai probabil s-ar putea să te legi la cap cu unele parteneriate care nu duc niciunde sau care te țin în loc și nu-ți permit să te concentrezi pe altceva.

După cum reiese de mai sus, se întrevede un an 2019 în care provocările pe plan profesional nu vor lipsi, dar te vor face să-ți dai seama că poți duce mai mult decât credeai. Poate nu vei fi recompensat/ă mereu pe măsura eforturilor tale, dar mai devreme sau mai târziu, vor apărea beneficiile nervilor și ale orelor suplimentare.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!