AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Taur

Horoscop 2019 - Taur

Bani și carieră

Ca în anii trecuți, acest sector de viață este unul care solicită mult din atenția ta, mai ales când vine vorba de parteneriate profesionale, străinătate sau călătorii ori birocrație. Oricare ar fi situația, către ce trebuie tu să țintești este echilibrul de forțe în relații, ordine când vine vorba de documente, delegații și chestiuni peste hotare.

În primul trimestru al anului acesta, atenția îți este atrasă în direcția parteneriatelor profesionale unde lucrurile par să meargă mai anevoios, cel mai probabil din cauza unei comunicări mai greoaie. În martie, se poate ca unele proiecte să meargă mai greu sau să afli că sponsorizările pe care le așteptai întârzie să apară. Nu te panica totuși.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales în iunie, pot apărea unele oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau a-ți valorifica economiile. Acestea vin, printre altele, să acopere unele cheltuieli inevitabile din aprilie încolo. Tot din aprilie începând, poți întâmpina provocări în eliberarea unor adeverințe sau a unor aprobări.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se prea poate să nu apară unele șanse de câștig pe care le preconizai sau chiar să se strângă robinetul într-atât de tare încât să fii nevoit să apelezi la economii. Oricare ar fi situația, cert este că-i doar ceva temporar care se poate evita cu gândire în perspectivă la timpul oportun.

În al patrulea trimestru al lui 2019, se mai stabilizează contactul cu străinătatea, chestiunile care țin de călătorii sau de dependență de instituțiile statului, ceea ce înseamnă că din octombrie încolo, poți să te ocupi de astfel de chestiuni. Tot atunci, sunt favorizate cursurile de orice fel. Bate fierul cât este cald și să nu pierzi timpul.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede o perioadă bună pe plan profesional, cu toate că vine la pachet și cu unele provocări destul de mari. Ele te pot ajuta să crești destul de mult, deci încearcă să le înfrunți cu pieptul în față și să nu te dai bătut/ă. Vei vedea că ești mai experimentat/ă și rezistent/ă la stres decât credeai.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)