AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Balanta

Horoscop 2019 - Balanţă

Casă, familie, viață personală

Ca anul trecut, și-n 2019 relația cu părinții rămâne un punct fierbine pe harta astrală a sferelor vieții tale care sunt cel mai mult marcate de astre. Poate că nu ai apucat anul trecut să te ocupi de acest aspect sau nu ai acordat atenția pe care o merita, preferând să te concentrezi asupra altor lucruri. Acum este momentul să te apleci asupra lui.

În primul trimestru al anului, relația cu rudele apropiate și cu familia, mai ales cea de origine, par să se deruleze în deplină armonie, dar nu te lăsa înșelat/ă prea ușor. Se prea poate să fie vorba de o acalmie doar, de o liniște dinaintea furtunii, care să se termine fix atunci când nu credeai că se poate întâmpla ceva rău. Fii mereu pe fază.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să-ți vină greu să vorbești pe limba părinților și a rudelor tale apropiate. Ți-e greu să-ți dai seama cum se face că ajungeți mereu la ceartă, orice fel de discuție ați purta. Oricare ar fi situația, cert este c-ar trebui să fii mai tolerant/ă față de felul în care gândesc.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se reașterne buna înțelegere între tine și frații, surorile, verii și verișoarele tale, urmând ca în septembrie, să revii la sentimente mai bune cu părinții. Important este să trageți unele învățăminte de pe urma acestor tensiuni pentru a evita astfel de situații pe viitor.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special începând din decembrie, accentul cade și mai mult pe sectorul familial. Acolo trebuie să-ți investești cea mai mare parte din atenție, energie și timp, iar faptul că Jupiter intră în acest domeniu al vieții tale fix în preajma sărbătorilor este un prilej extrem de bun să te reconectezi cu cei dragi.

După câte se poate observa din rândurile de mai sus, familia ar trebui să ocupe un loc fruntaș în topul priorităților tale de anul acesta. Este drept că nu ești o persoană afectuoasă ori care să-ți exprime sentimentele cu lejeritate, dar firea ta sociabilă și omenoasă poate face minuni în felul în care se derulează relația cu membrii familiei.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 4:18
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 04:02 - 05:14
Detalii oră planetară