AstroDex

Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2019 - Capricorn

Casă, familie, viață personală

Nici în acest an familia și sectorul domestic nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap în 2019. Cei dragi, ca de obicei, înțeleg că ai nevoie de mult timp la dispoziție pentru a te împlini pe plan profesional și sunt gata să te susțină orice s-ar întâmpla. Acest lucru nu-ți oferă însă priviliegiul de a-i neglija cu totul.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să intervină o perioadă mai tensionată între tine și frați, surori, veri și/sau verișoare, indiciu cum că nu mai merge să ignori anumite subiecte de discuție, iar felul în care le abordezi produce fricțiuni între voi. Ți-ar face mult bine să te arăți mai deschis/ă la alte viziuni.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales de la finele lui iunie încolo, se prea poate să se cronicizeze problemele cu aceștia. Ți-e mai ușor parcă să lași anumite chestiuni în coadă de pete decât să le înfrunți cu pieptul înainte, să spui lucrurilor pe nume și să speri la ce este cel mai bine. Pe termen lung nu va ajuta această atitudine.

În al treilea trimestru al anului, nu se întâmplă evenimente notabile pe plan familial și casnici și nici în ceea ce privește rudele partenerului sau socrii. Iar cum dispui de mult liber arbitru perioada aceasta, poți decide singur/ă, făr a ține cont de astre, cum abordezi subiectele fierbinți de pe agenda actuală a familiei și a gospodăriei tale.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, tu și rudele apropiate reveniți la sentimente mai bune. Chiar și în raport cu vecinii se observă îmbunătățiri semnificate, indiciu cum că atmosfera sărbătorilor face să vă meargă bine și să nu mai insistați în momente tensionate. Se mai liniștesc apele.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, sectorul de viață familia și cel casnic nu te solicită prea mult anul acesta. Dar cu toate acestea, este important să știi că dacă îl neglijezi cu totul, se prea poate ca, în timp, relația cu rudele apropiate și cu cei dragi din familie în general se poate degrada vizibil, ajungând chiar la o ruptură.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!