AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Fecioara

Horoscop 2019 - Fecioară

Casă, familie, viață personală

Sectorul familial, cel de origine, dar și cel pe care l-ai construit tu, se numără, fără doar și poate, printre sectoarele de viață care te solicită cel mai mult, dacă nu chiar cel care are nevoie de cea mai multă atenție din partea ta anul acesta. Așadar, dacă vrei să ai pace, trebuie să te asiguri că cei dragi ai tăi sunt fericiți și pot apela la tine oricând.

În primul trimestru al lui 2019, nu apar mari schimbări la orizontul familial și/sau domestic, indiciu cum că cei dragi n-au reproșuri cu privire la timpul pe care-l petreci alături de ei și gradul de implicare de care dai dovadă la locul de muncă. Atâta timp cât nu uiți de ei și nu-ți neglijezi treburile gospodărești, totul va merge foarte bine.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, apar tensiuni în familia de origine, dar și în raport cu copiii, ceea ce ar trebui să-ți dea de gândit cu privire la modul în care te porți cu apropiații. De vreme ce ambele tabere, cu câteva generații diferență între ele, găsesc greu să relaționeze cu tine, e clar că trebuie să schimbi ceva.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special din agust încolo, se mai liniștesc apele în raport cu părinții sau cei din familia de origine, iar începând din septembrie, parcă vorbești mai ușor pe limba copiilor. Încetul cu încetul, faci progrese, dar mai ai de tras până să poți spune că ai atins o stare de echilibru în ceea ce-i privește pe cei dragi.

În al patrulea trimestru al anului, în noiembrie mai ales, se prea poate să ai parte de unele tensiuni în raport cu frații, surorile, verii sau verișoarele. Nici cu vecinii s-ar putea să nu te ai prea bine, motiv pentru care s-ar putea să-ți faci griji în legătură cu felul în care vpr arăta sărbătorile de la finele acestui an. Până atunci vă împăcați însă.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, acesta va fi un an al schimbărilor în raport cu cei din familie, fie că este vorba de cea din care provii sau cea pe care ai construit-o alături de persoana iubită. Mentalitățile se transformă, sistemele de valori suferă modificări, motiv pentru care trebuie să fii înțelegător/oare.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!