AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Gemeni

Horoscop 2019 - Gemeni

Casă, familie, viață personală

La fel ca anul trecut, și în 2019, viața ta familială și sectorul domestic nu te preocupă prea mult sau cel puțin, astrele nu formează aspecte suficient de puternice încât să schimbe mersul lucrurilor în relația cu tine și cei dragi ai casei. Dar cu toate acestea, nu neglija ceea ce se întâmplă pe acest plan, căci s-ar putea să fie în dezavantajul tău.

În primul trimestru al anului, în februarie mai exact, intră în colimatorul astrelor relația cu rudele apropiate ale partenerului. Lucrurile evoluează în direcția cea bună în ceea ce vă privește, dar s-ar putea totuși să apară și unele remarci mai usturătoare. Fă în așa fel încât să nu te coste luni de progrese în raport cu ei. Nu pune gaz pe foc.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din iunie încolo, s-ar putea ca relația cu socrii să fie ceva mai complicată, indiciu cum că s-ar putea să-ți fie dificil să găsești ceva în comun cu ei ori să înțelegi unele din viziunile lor mai retrograde. Pentru liniștea partenerului, caută să investești și să cultivi ceea ce vă aduce mai aproape.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, pot apărea unele probleme în relația cu rudele apropiate, cel mai probabil frați, surori, veri sau verișoare, de care te leagă, în afara legăturilor de sânge, și un parteneriat sau orice altceva care implică finanțe. Oricare ar fi situația, ține minte că arareori este bine să amesteci lucrurile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, mai ales din decembrie începând, se așterne calmul în relația ta cu rudele apropiate ale partenerului, semn că spiritul sărbătorilor de iarnă vă aduce mai aproape și vă ajută să iertați eventualele greșeli comise peste an. Chiar și așa, de dorit ar fi să cauți în continuare metode de a te apropia de ei.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, nu se poate spune că sectoarele familial și domestic îți pricinuiesc îngrijorări anul acesta. Dar cu toate acestea, de dorit ar fi să nu lași lucrurile nici să evolueze de capul lor. Păstrează-l așadar în raza radurului atenției tale și intervin-o atunci când se deraiază de la direcția potrivită.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat