AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Leu

Horoscop 2019 - Leu

Casă, familie, viață personală

Între domeniile de viață tranzitate cel mai mult de astrele, cel familial ocupă totuși un loc fruntaș. Cu toate că schimbările pe care le propun în 2019 astrele nu sunt tocmai de anvergură, este important să știi că acestea pot duce la alte transformări, mai mari, dar binevenite, care să te ajute să-ți construiești un cămin în care să te poți dezvolta.

În primul trimestru al anului, nu se anunță surprize pe plan familial și în raport cu copiii. Lucrurile se derulează din inerție, dar pe o direcție bună, ceea ce îți permite să te concentrezi pe alte aspecte ale vieții tale. Atâta timp cât nu pierzi situația din vedere pe acest plan, te poți ocupa de alte sfere fără să-ți fie teamă că deraiază totul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întâmplă ceva cu comportamentul celor mici. S-ar putea să fie mai îndărătnici decât de obicei și să răspundă mai greu efoturilor tale de a le corija comportamentul. Poate că ar trebui să te deschizi ceva mai mult în raport cu ei și să te pui în papucii lor. Vei fi surprins/ă.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august, s-ar putea să observi o îmbunătățire semnificativă în comportamentul copiilor. Poate că o atitudine ceva mai destinsă în raport cu ei începe să dea roade și să te ajute să îi înțelegi mai bine. Există totuși riscul ca, din dorința de a face bine, să devii mult prea indulgent/ă cu ei totuși.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai cu seamă în noiembrie, s-ar putea ca atmosfera din familie, în special în raport cu cei din cea de origine, să fie destul de tensionată, semn că viața v-a condus în direcții suficient de diferite încât să nu mai reușiți să cădeți de acord în privința unor lucruri importante. Învățați să vă tolerați.

După cum se poate remarca în paragrafele de mai sus, anul 2019 vine cu unele provocări pe plan familial, dar nu suficient de mari încât să se poate spune că te aduc la o răscruce de drumuri. Poate că dacă ai fi mai puțin înverșunat/ă pe anumite chestiuni, relația ta cu apropiații ar fi una mai degajată, fără tensiuni care mocnesc.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!