AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Pesti

Horoscop 2019 - Peşti

Casă, familie, viață personală

Provocările de care ai parte pe plan familial nu vin, surprinzător, din partea celor dragi ai casei, ci din direcția rudelor partenerului care par să aibă un dinte împotriva ta. Meciurile dintre voi s-ar putea să fie mai puțin amicale decât în anii trecuți, dar dacă iei atitudine, cu siguranță va fi mai bine între voi decât în ultima perioadă.

În primul trimestru al anului, nu se prefigurează mari surprize pe acest plan, indiciu cum că atmosfera din căminul personal, dar și cele părintești al tău și al partenerului este liniștită și nu-ți pregătește nimic. Oricare ar fi situația însă, nu preda armele atât de ușor. Sau mai bine fă-o, dar asigură-te că ai asupra ta o doză mare de diplomație.

În al doilea trimestru al lui 2019, se prea poate ca relațiile tale cu socrii să se răcească destul de mult, cu atât mai mult chiar dacă proveniți din medii sociale diferite. Este drept că poate vina nu este, cel puțin în totalitate, a ta, dar dacă urmărești să-i faci pe plac partenerului, poate nu ar fi rău să faci eforturi și să te (re)apropii totuși de ei.

În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca unul dintre copii să sufere de o anumită problemă de sănătate care să vă facă mijlocul verii, dar mai ales luna iulie, nu tocmai cea mai fericită. Poate că dacă ai petrece mai mult timp cu el/ea și ai încerca să înțelegi cauzele emoționale ale afecțiunii, ai putea să-l/o ajuți mai mult decât credeai.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și frații, surorile, verii și/sau verișoarele partenerului. Parcă n-ar fi o problemă așa de mare, dar viața face să vă tot loviți unii de ceilalți în acea perioadă, mai ales odată cu venirea sărbătorilor. Caută totuși să nu ai animozități.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, te așteaptă un an 2019 destul de dificil pe plan familial și casnic, dar nu într-atât de complicat încât să te pirzi cu firea și să nu mai știi ce să faci. Păstrează-ți cumpătul, caută să-i înțelegi pe cei dragi ai tăi și ai partenerului și vei vedea că lucrurile vor evolua totuși într-o direcție potrivită.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Pesti

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!