AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Rac

Horoscop 2019 - Rac

Casă, familie, viață personală

Cu toate că nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită mult, cel familial și domestic rămâne unul de interes pentru tine, presupunând constant investiții de timp, energie și bani din partea ta. Dar cum îți vine natural să te preocupe fericirea celor dragi și bunăstarea căminului tău, este de înțeles că nu-l vei neglija deloc.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te confrunți cu o situație mai complicată în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Cert este că nu le convine ceva, ție ți-este destul de greu să le faci pe plac, relația voastră se derulează destul de anevoios. De dragul persoanei iubite, ar fi indicat totuși să nu abandonezi.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales de la finele lui iunie încolo, situația nu pare să se îmbunătățească între tine și cei dragi ai partenerului, cu atât mai mult dacă vă și depart câțiva kilometri buni sau chiar câteva granițe. Trebuie să faci ceva neapărat în acest sens, mai ales dacă urmărești să meragă bine lucrurile în cuplul tău.

În al treilea trimestru al anului, lucrurile par să meargă bine în familia de origine și intră ușor-ușor în normalitate în raport cu cea de origine a persoanei iubite. Nu se semnalează situații deosebite în niciunul dintre cele două cazuri, indiciu cum că eforturile tale de a menține starea de a fi pe o linie de plutire nu au fost în zadar.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, s-ar putea să ai parte de niște situații mai speciale, nu neapărat în bine, cu copiii care par că și-au cam luat nasul la purtare. Poate n-ar fi rău să aduci unele ajustări atitudinii tale față de ei. Nu se arată prea mult noroc nici în cazul celor care caută să-și mărească familia atunci.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se arată un an în care familia rămâne un subiect fierbinte pe harta sectoarelor de viață care îți solicită atenția, dar lucrurile merg înspre mai bine dacă nu le lași să evolueze în ritmul lor. În definitiv, Racul este o zodie Cardinală, căreia nu-i este teamă să ia atitudine când situația o cere disperat.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat