AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Scorpion

Horoscop 2019 - Scorpion

Casă, familie, viață personală

Dintre subdomeniile care țin de casă și familie, se poate spune că relația cu rudele apropiate și cea cu copiii sunt cele care te vor solicita cel mai mult în 2019. Poate că nu vor avea nevoie de atât de mult din timpul tău, dar va fi nevoie să-ți ajustezi tu atitudinea în raport cu ei. Încearcă să faci acest lucru cu multă băgare de seamă.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să nu-ți dai seama cum ar fi mai bine să-i iei pe copii. Pare că nimic din ceea ce încerci nu merge, dar cea mai bună soluție este să dai dovadă de toleranță, atâta timp cât ceea ce fac nu este rău pentru ei și este doar ceva ce tu nu înțelegi. Caută să ai încredere în ei mai multă.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și frații, surorile, verii și/sau verișoarele tale. S-ar părea că nu mai poți discuta chiar orice cu ei și se lezează mai ușor decât de obicei. Poartă-te cu mănuși dacă vezi că nicio altă măsură de a dezamorsa bomba nu funcționează.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului, cel mai probabil pe seama faptului că există diferențe notabile în ceea ce privește statutul tău social și profesional și cel al partenerului sau al lor personal. Dă dovadă de multă diplomație.

În al patrulea trimestru al lui 2019, noiembrie mai ales, se prea poate să se schimbe ceva la felul în care te vezi, nu pre ate simți în pielea ta, iar cei din familie vor observa destul de repede acest lucru. Caută să faci în așa fel încât să nu-i împovărezi cu o criză de încredere în propria persoană care este trecătoare și se poate rezolva ușor.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care viața ta de familie și cea domestică sunt destul de stabile, dar cel puțin uneori, au nevoie de mi multă atenție din partea ta. Atâta timp cât acționezi la timp și când situația o cere, nu există motive de îngrijorare prea mari referitoare la acest domeniu.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!