AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Varsator

Horoscop 2019 - Vărsător

Casă, familie, viață personală

Ca anul trecut, sectorul familial și cel casnic nu se numără printre domeniile de viață care solicit o bună bucată din atenția, timpul și energia ta. Dar cu toate acestea, dacă neglijezi aceste sfere și nu te preocupă suficient de mult ceea ce se întâmplă cu apropiații, fie te răpune remușcarea, fie te pomenești cu furtuni de reproșuri și acuze.

În primul trimestru al anului, dar mai ales de la începutul lui martie încolo, se prea poate ca atmosfera din familie să fie ceva mai tensionată. Poate nu chiar atât de mult sau poate nu observi acest lucru de fiecare dată, dar cert este că stai pe un butoi cu pulbere, iar să dezamorsezi bomba poate fi destul de dificil. Caută să nu calci pe bec.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se prefigurează nicio schimbare, fie ea în bine sau în rău, pe plan familial și/sau casnic. Tronează însă o stare de acalmie amestecată cu tensiune mocnită care poate face orice întâlnire cu familia, mai ales cu cea de origine, destul de complicată. Caută să nu fii încordat/ă pentru că va fi și mai rău.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, de arată o perioadă mai bună în raport cu familia. Se prea poate ca cel puțin o parte din tensiunea resimțită pân-acum să se transforme în spontaneitate și dinamism, indiciu cum că poți avea parte și de surprize plăcute din partea celor dragi în a doua jumătate a acestui an.

În al patrulea trimestru al lui 2019, în noiembrie mai exact, se prea poate să treci prin unele momente tensionate în raport cu rudele apropiate ale partenerului, dar mai ales cu socrii. Aceștia pot avea un dinte împotriva ta, dar nu te aștepta la lămuriri din partea lor. Trebuie să preiei tu inițiativa și să afli ce-i deranjează la tine atât de tare.

După câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care calci pe coji de ouă în raport cu cei dragi ai tăi, dar și ai partenerului. Acest lucru ar putea fi obositor, dar decât să ai parte de conflicte ca în anii anteriori, mai bine îți iei măsuri de precauție și încerci să te ții de ele. Ușor-ușor, se poate scăpa de animozități.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!