AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Berbec

Horoscop 2019 - Berbec

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuși, s-ar părea că poți respira ușurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investești și să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ține-i aproape pe cei care contează.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poți lucra la consolidarea relației de cuplu și la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoțional mai profund. În februarie și martie, reflectorul cosmic se ațintește pe viața ta socială, semn că poți să-ți faci prieteni noi și suda amicițiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime, indiciu cum că-ți vine ușor să legi relații și să le menții. Dispui de toate atuurile pentru a-ți forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreții și să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viața sentimentală, fiind avantajați/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinților în iulie sau poate niște complicații în cazul celor care au copii dintr-o altă relație anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunță o perioadă propice oficializării relațiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afișarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forțe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte și unele obstacole, suficient de mari încât să te învețe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel, dar și suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Berbec

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!