AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Gemeni

Horoscop 2019 - Gemeni

Dragoste, cuplu, prietenie

În acest an, relațiile de lungă durată, dar mai ales căsătoriile, ar putea să aibă parte de cele mai multe provocări, care țin, cel mai probabil, de cât de conectați sunt cei doi parteneri la nivel emoțional. Așadar, dacă între tine și persoana iubită este o competiție mai mult decât o colaborare, se prea poate ca lucrurile să evolueze prost.

În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmsofera din relația voastră este una destul de liniștită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale. Lucrați așadar la comunicare, aveți mai multe discuții de substanță unul cu celălalt și încercați să nu vă ascundeți nimic. Doar așa nu o să vă sabotați reciproc.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relația ta cu partenerul să înregistreze unele complicații, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forțe dintre voi este unul precar. Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificați și confuziile cu privire la banii deținuți la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgașul normal între tine și persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergențe nottabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luați măsuri serioase pentru a le preveni. Puteți începe, de exemplu, prin a renunța la unele prejudecăți și la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relația cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiți forța de a vă face unele destăinuiri care vă apropie și mai mult, fie pentru că legați și un parteneriat profesional, semn că relația voastră avansează pe alte planuri. Nu încurați însă oalele.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, viața sentimentală, cu atât mai mult dacă ești implicat/ă într-o relație deja consacrată, s-ar putea să necesite multă atenție din partea ta și eforturi multe pentru ca lucrurile să evolueze în direcția cea bună. Cu toate acestea, cert e că dacă ții la persoana de lângă tine, nicio măsură nu va fi prea dificilă.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).