AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Rac

Horoscop 2019 - Rac

Dragoste, cuplu, prietenie

Acest sector de viață se află printre cele mai active de anul acesta, indiciu cum că încă mai ai de tras pe acest plan pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcție mai liniștită. Important este să știi că acolo unde este zbucium, există și posibilitatea de a crește, iar dacă relația cu partenerul nu a înregistrat progrese prea mari, acum sigur o va face.

În primul trimestru al anului, intră în atenția astrelor, în prima parte a lui ianuarie, viața ta sentimentală, dar nu iese cu nimic în evidență, semn că lucrurile se desfășoară normal. În a doua jumătate a lui februarie și în martie, se întrevăd progrese pe plan social, unde s-ar putea să cunoști oameni noi care vor aduce un suflu nou în viața ta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să apară unele sincope în viața ta de cuplu, poate chiar niște pauze sau doar unele distanțări, semn că se cere reevaluată relația în care te afli, cu atât mai mult dacă are deja câțiva ani la activ. Cauza nu este încă pierdută, dar cu toate acestea, trebuie să luați măsuri.

În al treilea trimestru al anului, în special din a doua jumătate a lui septembrie încolo, lucrurile încep să reintre ușor-ușor pe făgașul normal în cuplu, indiciu cum că treptat vă dați seama unde stați și ce ați putea face pentru a deschide un nou capitol în relația voastră. Provocări mai apar, dar începeți să vedeți luminița de la capătul tunelului.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, nu se arată o perioadă prea bună în raport cu persoana iubită și nici mult noroc în peisajul amoros al nativilor acestui semn care se află încă în căutarea marii iubiri. Nu trebuie să abandonați orice speranță, ci doar să nu vă puneți prea mari speranțe în intervenții benefice de la astre.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, lucrurile evoluează lent, dar sigur spre o oarecare stare de stabilitate în cuplu. Dar pentru a ajunge la acest mult râvnit, mai sunt multe provocări de trecut și probe de depășit de voi ca relație. Dacă nu reușiți, nu dispera: înseamnă că era doar o lecție pentru a-ți da seama ce-ți dorești.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!