AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Sagetator

Horoscop 2019 - Săgetător

Dragoste, cuplu, prietenie

Din câte se pare, sectorul sentimental și cel social nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap sau care îți aduc cele mai mari surprise frumoase în anul 2019. Cu toate acestea, tocmai pentru că ți se oferă o doză mare de libertate de mișcare pe aceste planuri, îți permiți să faci cum crezi tu de cuviință pe aceste planuri.

În primul trimestru al anului, s-ar putea să ai parte de o atmosferă destul de dinamică pe plan sentimntal, suficient de înflăcărată încât să nu te lase să te plictisești, dar și de tensionată încât să riști să ajungi la unele certuri în anumite momente. Chiar dacă lucrurile stau așa, este totuși în puterea ta să eviți scenariile mai sumbre din urmă.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, lucru destul de ușor de observat de admiratori/oare, dar și de persoana de lângă tine. Cu o astfel de atitudine vis-a-vis de tine însuți/ăți nu vei atrage niciodată persoana care ți se potrivește, mai ales dacă nu ai acum pe cineva.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele conflicte cu partenerul pe seama banilor pentru o excursie sau o deplasare în străinătate în interes financiar cu care cel drag nu este tocmai de acord. Oricare ar fi situația, cert este că iubitul/a va înțelege ce se întâmplă dacă ai răbdare să-i explici.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mai schimbări din punct de vedere social și sentimental. Se prea poate să se mențină tendințele lunilor din urmă, dar dacă intervii acolo unde este cazul, această perioadă de aparentă inerție ar putea conduce totuși la lucruri bune. Te bucuri de liber arbitru, deci caută să faci ceva totuși cu el.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată o perioadă lipsită de evenimente majore pe plan sentimental și social. Chiar și așa, dupăcum am subliniat în câteva rânduri, acest lucru poate fi unul bun dacă știi să-l folosești cu înțelepciune. Străduiește-te să faci în așa fel încât să conduci situația într-o direcție mai bună.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)