AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Taur

Horoscop 2019 - Taur

Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2019 poate fi unul al cultivării lucrurilor bune care s-au întâmplat în viața ta personală în cel precedent, dar și unul care poate aduce tot felul de obstacole care te vor aduce mai aproape de persoana iubită și vor suda și mai mult relația dintre voi doi. Așadar, ceea ce unește anul acesta, cu greu vor dezbina următorii, indiferent ce aduc.

În primul trimestru al anului, atât viața sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât și cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toți dintre ei sunt de calitate.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuși lucrurile în viața ta socială și revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine și cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forți dintre tine și cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite. În august, dar mai ales septembrie, aceștia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental și-i vor face să încerce mai mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflați/te în relații cu ștate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună. Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine și nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată un an în care se întâmplă lucruri bune pe plan relațional și social în viața ta, dar mai apar totuși și unele episoade care te pun pe gânduri dacă tu și partenerul sau în relația cu amicii te îndrepți în direcția bună. Nu abandona drumul pe care te afli, dar nu înceta să înveți.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!