AstroDex

Horoscop Vărsător
Varsator

Horoscop 2019 - Vărsător

Dragoste, cuplu, prietenie

Din câte se pare, sectorul de viață sentimental și cel social nu sunt cele în care primești vreo condiționare, cât de mică, din partea astrelor de a te comporta într-un fel sau altul. Influența lor este redus, deci nivelul de libertate de a lua decizii este unul invers proporțional. Se arată multe oportunități de a face schimbări în binele tău.

În primul trimestru al anului, nu se întrevede nicio noutate, nici pe plan sentimental, dar nici pe cel social, motiv pentru care dispui de liberul arbitru de a face orice îți dorești. Atâta timp cât orice decizie pe care o iei o faci în cunoștință de cauză și nu mânat/ă de instinctul de moment, nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, viața ta socială se poate schimba destul de mult. Dispar persoane pe care nuc redeai vreodată să le pierzi din viața ta, apar fețe noi cu care te înțelegi parcă din priviri, dar persistă totuși sentimentul că trebuie să faci o transformare de anvergură în cercul tău de prieteni.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate a partenerului ori a ta sau poate implicarea ta sau a parterenului în gospodărie să constituie un motiv de discordie între voi doi. Aceste obstacole vă vor aduce însă mai aproape unul de celălalt dacă vă deschideți și să faceți cunoscute vulnerabilitățile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mari schimbări pe scena sentimenteală și cea socială, prilej numai bun să te folosești de perioada sărbătorilor ca un timp în care să cultivi relațiile de prietenie și cea sentimentală, începute acum ceva timp sau în decursul acestui an. Caută să te apropii mai mult de cei care merită.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, nu intervin transformări prea mari pe aceste planuri,d ar trebuie să ții cont că pe plan social se cere să aduci unele ajustări: fie că este vorba de atitudinea ta în raport cu prietenii ori de compoenența anturajului tău, cert este că nu poți lăsa lucrurile să continue ca și până acum. Preia tu inițiativa.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!