AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Balanta

Horoscop 2019 - Balanţă

Sănătate și vitalitate

Acest domeniu de viață nu se numără printre acelea care îți solicită cel mai mult energia și timpul în 2019. Dar pentru a reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus anul acesta, este important să ai grijă cum mănânci, cât dormi și cum reușești să-ți manageriezi stresul. Doar în felul acesta nu vei claca de oboseală și presiune.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie, se prea poate să fii destul de apatic/ă și lipsit/ă de energie, indiciu cum că nu-i momentul să te preocupe treburile care necesită mult efort fizic și mental. Dacă ai posibilitatea, mai bine le lași pentru o altă perioadă a anului și te concentrezi pe cele care sunt mai lejere și nu te solicită.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din iunie încolo, se întrevede o perioadă în care această lentoare sau sfârșeală fizică riscă să se extindă pentru mai multe luni. Poate ai nevoie și de meditație, respectiv introspecție pentru a depăși lunile acestea cu brio. Dedică-ți suficient timp restabilirii echilibrului fizic și mental.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în august și septembrie, ar fi bine să te ocupi mai îndeaproape de tine însuți/ăți. Ești o persoană perfecționistă, deloc delăsătoare cu propria persoană, dar trebuie să fii nițel mai indulgent/ă cu tine. În caz contrar, riști să dezvolți unele complexe de care cu greu vei scăpa mai apoi în viitor.

În al patrulea trimestru al anului, dar în special din noiembrie încolo, ești în forma ta fizică obișnuită. Dispui de un bagaj sporit de energie, indiciu cum că nu-ți va fi prea greu să reziști perioadei sărbătorilor în care vei avea destul de multe de pregătit într-un timp relativ scurt. Oricare ar fi situația, cert este că vei începe anul viitor în forță.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care stilul de viață și cel de alimentație nu necesită ajustări pentru care va trebui să faci eforturi considerabile. Cu toate acestea, nu neglija acest aspect, deși ești tentat/ă să o iei în această direcție, dat fiind nivelul de presiune la care ești supus/ă pe alte plauri.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!