AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Berbec

Horoscop 2019 - Berbec

Sănătate și vitalitate

Cu foarte mici excepții, anul acesta nu pare să se diferențieze prea mult de precedentul în ceea ce privește agenda astrelor pe acest plan. În afară de momentele în care s-ar putea să fii mai epuizat/ă și/sau mai predispus/ă la virusuri, nu se anunță nimic serios la orizont pentru care să trebuiască să faci schimbări radicale importante.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai exact în ianuarie și prima jumătate a lui februarie, se prea poate să ai parte de multă energie grație tranzitului lui Marte prin zodia nașterii tale. Fii atent/ă însă ca în februarie să nu ajungi cu bateriile la cote de avarie. Retrogradarea lui Mercur te predispune la asta și poate fi contraproductiv.

În următoarele trei luni ale anului, dar în special în aprilie și prima decadă a lui iunie, se prea poate să te simți iar revigorat/ă, gata să întâmpini orice provocare pe care și-o aduc primăvara și debutul verii. Ține cont totuși și de tine, astfel încât să nu ajungi în situația de a fi prea extenuat/ă în lunile care urmează. Drămuiește-ți atent energia.

În al treilea trimestru al lui 2019, se arată o perioadă propice să aduci unele ajustări binemeritate stilului tău de viață și regimului alimentar. Cele mai mari șanse de succes pe acest plan le ai în prima jumătate a lui septembrie. Ce-i drept, poate fi nevoie să te lupți nițel cu lenea și delăsarea, dar vei reuși dacă faci ceva eforturi.

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă în noiembrie, se prea poate să fii ceva mai prăpăstios/oasă decât de obicei, mai sumbru/ă și tranșant/ă, cel mai probabil din pricina unor motive de natură sentimentală. Oricare ar fi situația, ideal este să nu cultivi aceste stări întrucât s-ar putea să te afecteze pe o perioadă ceva mai lungă.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, nu se poate spune că te așteaptă mari provocări la acest nivel în 2019, dar astrele nu te vor lăsa nici să te plictisești cu totul. În definitiv, ar trebui să iei aceste situații mai neplăcute drept un imbold să schimbi ceva la ritmul în care-ți trăiești viața și la ceea ce consumi regulat.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Berbec

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.