AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Capricorn

Horoscop 2019 - Capricorn

Sănătate și vitalitate

Dintre subdomeniile care țin de bunăstarea ta, cele de care trebuie să te ocupi anul acesta sunt subconștientul și felul în care te simți în pielea ta. Dacă nu rezolvi eventualele probleme nerezolvate cu tine însuți/ăți, dar și eventualele drame pe care le duci cu tine de multă vreme, nu te aștepta ca lucrurile să ia o întorsătură prea bună.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd mari schimbări pe aceste planuri, indiciu cum că, cel puțin din punct de vedere teoretic, ar trebui să te bucuri de multă energie și să faci față cu brio provocărilor de care ai parte pe toate planurile. Oricare ar fi situația însă, nu uita totuși să te relaxezi din când în când. Meriți cu prisosință asta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se arată o perioadă în care se prea poate să nu te simți prea bine cu tine însuți/ăți. Ai unele prejudecăți destul de mari și te judeci pe baza unor convingeri dacă nu eronate, atunci cel puțin deplasate. Fă în așa fel încât să privești lucrurile și pe tine dintr-o altă perspectivă.

În al treilea trimestru al anului, se prea poate să ai parte de unele frămânări pe plan sentimental, tensiuni interioare care riscă să te destabilizeze destul de tare. Încearcă să faci în așa fel încât să nu lași astfel de suișuri și coborâșuri să te scoată de pe linia de plutire. Multe lucruri depind de capacitatea ta de a rămâne stăpân/ă pe situație mereu.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din decembrie încolo, nemulțumirile cu privire la propria persoană sau strict la felul în care arăți s-ar putea aduna și mai mult. Oricare ar fi situația, cert este că nu ți-ar strica să te înnoiești ca imagine. Un sfat specializat din partea unui stilist de poate ajuta să faci alegerile cele mai bune.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, se ivește un an 2019 în care nu se schimbă prea multe lucruri pe planul sănătății. Dar dacă vrei să fii în formă, trebuie să fii mulțumit/ă cu tine însuți/ăți și împăcat/ă cu trecutul, angoasele și nerealizările tale. Doar așa poți evolua într-un mod frumos, pe un teren curat, liber și cu adevărat solid.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!