AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Gemeni

Horoscop 2019 - Gemeni

Sănătate și vitalitate

Și în 2019, acest sector al vieții tale se arată a fi unul care te solicită destul de mult, dar la nivel emoțional și nu neapărat fizic. Dar cum felul în care te simți din punct de vedere mental poate ajunse să aibă un impact și asupra stării tale de sănătate, ar trebui ca anul acesta să te focusezi pe echilibrare la nivel interior și pe eliminarea stresului.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, s-ar dori să faci în așa fel încât să nu mai permiți tuturor lucrurilor să-ți pricinuiască frământări. S-ar putea să ajungi să te resimți la nivel fizic din cauza lor și să nu te poți ține de angajamentele luate atunci. În februarie însă, pari mai liniștit/ă și pregătit/ă să faci față presiunilor.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales începând din aprilie, s-ar putea ca din pricina unor prejudecăți sau a răcelii de care dai dovadă în momentele în care s-ar dori să fii mai cald/ă și empatic/ă, să ajungi tot tu să suferi cel mai mult. Pentru bunăstarea ta emoțională este important să-ți găsești curajul de a fi vulnerabil/ă cel puțin uneori.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie încolo, te deschizi mai ușor, în special în raport cu persoana iubită, ceea ce înseamnă că nu-ți mai vine chiar atât de dificil să te deschizi și să-ți iei piatra cea mai grea de pe inimă când simți că nu mai poți ține totul doar pentru tine. Aceasta îți va oferi o stare de confort nebănuită.

În al patrulea trimestru al lui 2019, îndeosebi în noiembrie, se prea poate ca nivelul tău de energie să fie destul de scăzut, cel mai probabil pentru că ai multă treabă la locul de muncă sau te preocupă unele lucruri peste care nu reușești să treci. Oricare ar fi situația, cert este că de dorit ar fi să nu te extenuezi prea tare. Caută să te și relaxezi.

Cu toate că, pe planul acesta, anul 2019 nu este unul care-ți aduce multe surprize ori griji, indicat ar fi să vezi de sănătatea ta pe tot parcursul lui, mai ales că ai tendința să uiți să mai mănânci sau să dormi atunci când cineva sau ceva te fascinează cu totul. Încearcă să te pui pe tine și bunăstarea ta fizică mereu pe locul întâi. Meriți acest lucru.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat