AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Leu

Horoscop 2019 - Leu

Sănătate și vitalitate

La fel ca anul trecut, și în 2019 acest sector de viață ar trebui să se numere printre cele cărora le acorzi un interes special. Persistă unele probleme la nivelul scheletului, fie că vorbim de dureri de articulații, disconfort la nivelul spatelui, reumatism sau afecțiuni dentare. Oricare ar fi situația, cert e că trebuie să ai mare grijă în continuare.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în februarie, îți merge destul de bine în ceea ce privete sănătatea, dar în martie, echilibrul tău emoțional este unul destul de fragil, cel mai probabil din cauza unor probleme de ordin emoțional. Îngrijește-te de chestiunile sufletești pentru ca ele să nu ajungă să te afecteze prea tare la nivel fizic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să revină în peisaj afecțiuni vechi netratate sau cu care te confrunți de ceva vreme încoace, dar care nu recidivaseră până acum. După cum spuneam, problemele majore sunt la nivelul osaturii, fapt pentru care se recomandă să apelezi totuși la sfaturi avizate.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate ca provocările cu care te confrunți să vină de undeva din subconștient, din situații și atașamente nerezolvate, indiciu cum că ar trebui să te concentrezi pe exerciții de introspecție și meditație pentru a depăși astfel de episoade. Altfel, ele te vor urmări o lungă perioadă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, de la începutul lui decembrie încolo, se recomandă să faci în așa fel încât să te îngrijești serios de sănătattea ta. Poate nu vei reuși s-ți schimbi stilul de viață și/sau alimentație chiar în luna festinurilor, dar dacă este să-ți faci o rezoluție pentru anul care urmează, cu siguranță ar trebui să fie una ca aceasta.

După cum bine reiese din paragrafele acestea, sănătatea rămâne unul dintre subiectele principale și ale acestui an. Ești preocupat/ă de obicei cu felul în care arăți, iar cum ce e afară este o reflexie a ceea ce se întâmplă înăuntru, ai grijă să fii sănătoas/oasă și în formă. Dar poate că ar fi bine ca de data aceasta să fii mai dedicat/ă decât pân-acum.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat