AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Pesti

Horoscop 2019 - Peşti

Sănătate și vitalitate

Din câte se pare, se întrevede un an, la fel ca precedentul, în care nu au loc schimbări prea mari pe acest plan. Cu sănătatea, dar și forma emțională și mentală în care te afli, ești în standarde, fapt pentru care nu ai motive să dedici o parte prea mare din atenția, energia și eforturile tale acestui domeniu de viață. Trebuie să dai dovadă de echilibru.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se întrevede un timp în care nu te simți tocmai în largul tău în pielea ta. Adică, cu alte cuvinte, nu-ți prea place felul în care arăți, ceea ce te afectează destul de mult din punct de vedere emoțional. Poate nu ar strica dacă ai fii mai pozitiv/ă și indulgent/ă cu tine însuți/ăți în lunile următoare.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se întrevede nicio schimbare prea mare pe acest plan, nici în bine, nici în rău. Dar cu toate acestea, de dorit ar fi să nu dai dovadă de delăsare pe acest plan. Caută să dai dovadă de elchilibru și moderație în toate, întreținând un stil de viață și alimentație sănătoase, care să-ți ofere multă energie.

În al treilea trimestru al anului, mai ales în iulie, ar fi de dorit să te ții departe de dulciuri, mâncăruri grase, băuturi alcoolice sau orice tip de aliment care ți-ar putea afecta sănătatea ori vreo boală din trecut pe care ai reușit s-o ții în frâu ceva vreme până acum. Nu ruina progresul făcut până acum pentru niște răsfățuri prea mari.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu te afli în cea mai bună formă a ta din punct de vedere mental. Sistemul tău de valori, principii și credințe se cere reevaluat pentru că în viața ta au avut loc unele evenimente care au adus cu ele lecții ce se cer integrate rapid în crezul tău personal.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care nu trebuie să-ți faci griji pentru sănătatea ta, dar nici pentru bunăstarea mentală și cea emoțională. Te afli pe linia de plutire, într-o stare de echilibru de care te poți bucura mult și bine dacă nu te dedai la excese și la tot felul de alte răsfățuri imprudente.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Pesti

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 25.05.2020 - 13:08
Răsărit Soare: 05:37
Apus Soare: 20:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Venus: 11:56 - 13:12
Detalii oră planetară