AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Sagetator

Horoscop 2019 - Săgetător

Sănătate și vitalitate

Dintre subdomeniile care țin de acest sector de viață, se prea pare să felul în care te simți cu tine însuți/ăți, bunăstarea fizică și emoțională, respectiv filozofia ta de viață sunt cele care te solicită cel mai mult în 2019. Caută să faci în așa fel încât să te îngrijești mai mult de propria persoană în perioada următoare pentru a-ți fi bine.

În primul trimestru al anului, toate par să meargă bine pe acest plan. Ești mulțumit/ă cu tine însuți/ăți, îți merge bine pe plan fizic și emoțional, ai energie și poftă de viață. Dar nu te ocupa doar de sarcini care necesită multe investiții de timp și forță din partea ta. S-ar putea să-ți epuizezi bateriile într-un timp mai redus decât credeai.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, fapt pentru care s-ar putea ca nici din punct de vedere emoțional sau mental să nu te afli în cea mai bună formă. Schimbările pe acest plan, și în bine, dar și în rău, nu au loc peste noapte, deci străduiește-te să fii mai optimist/ă.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, s-ar putea să fii destul de delăsător/oare cu tine însuți/ăți, să te răsfeți cu prea multe preparate care își pun amprenta pe forma ta fizică, să nu faci suficientă mișcare și să te complaci într-o stare care nu-ți este caracteristică. Caută să faci mai multă mișcare și să mănânci mai ușor.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, s-ar putea să te trezești cu unele frământări interioare, survenite cel mai probabil de pe urma unor nemulțumiri, frustrări sau angoase care îți dau târcoale. Poate n-ar fi rău dacă ai întâmpina sărbătorile de iarnă cu ceva mai mult optimism și înconjurat/ă de veselie.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care lucrurile nu evoluează bine în ceea ce privește dacă nu faci eforturi în sensul îndreptării traiectoriei pe care ele o iau. Apar schimbări positive pe acest plan dacă nu te lași pradă gândurilor mai puțin optimiste care îți pot trece prin minte lunile acestea.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)