AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Scorpion

Horoscop 2019 - Scorpion

Sănătate și vitalitate

Nici în acest an, sectorul sănătății nu te solicită prea puternic. S-ar părea că cele mai mari provocări pe acest plan te-au vizitat în cei care au trecut, indiciu cum că acum nu trebuie decât să susții stilul de viață și alimentație cu care te-ai obișnuit în anii anteriori. În rest, ești la adăpost și nu se anunță vreun eveniment notabil la acest nivel.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și martie, s-ar părea că stai destul de bine cu nivelul de energie, ești plin/ă de viață și jovial/ă, complet pregătit/ă să faci față tuturor activităților pe care ți-ai propus să le realizezi atunci. Cu toate acestea, trebuie să știi că uneori trebuie să iei o pauză pentru a te pune pe picioare.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd surprize pe planul acesta. Astrele nu formează aspecte majore în casele responsabile cu bunăstarea ta mentală și fizică, indiciu cum că ai timp să te apleci asupra altor domenii din viața ta. Ideal ar fi totuși să nu-l neglijezi cu totul. Ai nevoie de energie pentru a te ocupa de cu totul altceva.

În al treilea trimestru al anului, mai ales în iulie, sistemul tău de credințe s-ar putea destabiliza nițel, făcându-te să tinzi către aroganță și un sentiment de superioritate. Bine ar fi să nu nutrești astfel de gânduri întrucât acestea s-ar putea să crească în mintea ta și să pună stăpânire pe convingerile tale. Poți avea de suferit din cauza lor.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu te simți tocmai bine în pielea ta. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu ești în forma ta fizică obișnuită sau doar pentru că este nevoie de o schimbare în ceea ce privește înfățișarea sau garderoba. Poate n-ar fi rău să te lași pe mâna unui stilist.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2019 în care sănătatea nu va constitui o problemă pentru tine. Ai avut destul de mult de tras pe acest plan în anii trecuți, semn că acum nu faci decât să culegi beneficiile atenției acordate atunci bunăstării organismului tău. Totuși, nu trage de tine prea mult.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 25.05.2020 - 14:29
Răsărit Soare: 05:37
Apus Soare: 20:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 14:28 - 15:44
Detalii oră planetară