AstroDex

Horoscop Taur
Taur

Horoscop 2019 - Taur

Sănătate și vitalitate

Cu mici excepții, nici anul acesta nu va fi unul dificil la acest capitol. Ține cont totuși că Jupiter tranzitează casa tensiunilor și a emoțiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că eventualele dezechilibre vor fi de ordin mental mai degrabă decât fizic. Iar cum acestea se pot răsfrânge asupra organismului, lucrurile se pot complica.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în ianuarie, poți fi destul de încercat pe plan emoțional, dar în sensul plăcut. Se întâmplă multe lucruri, majoritatea frumoase, în viața de cuplu, ceea ce înseamnă că se prea poate ca buna ta dispoziție să ajungă să depindă de cel drag. Străduieș-te totuși ca unele lucruri să mai rămână și pentru tine.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în aprilie, ai putea fi destul de tensionat, ceva mai reactiv decât de obicei, iar corpul tău, obișnuit cu lentoarea-ți caracteristică, ar putea ajunge să se resimtă, mai ales că tot de atunci, Jupiter se mișcă în sens aparent invers prin casa sănătății din horoscopul tău general. Nu uita să iei și pauze.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din august, stai mai bine cu sănătatea la nivel fizic, indiciu cum că nu te mai consumi chiar atât de tare, reușești să te aduni cumva în situații de stres și să faci față provocărilor fără să te frămânți prea tare. Cu toate acestea, s-ar putea să fie uneori nevoie de efort din partea ta să faci acest lucru.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales în noiembrie, poate și în decembrie, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în cuplu sau în relația cu partenerul de afaceri, ceea ce riscă să-ți aducă multe frământări pe plan emoțional. Poate că sezonul sărbătorilor de iarnă vă va aduce la sentimente mai bune, dar este nevoie să încerci ceva mai mult.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede o perioadă destul de bună pe acest plan anul acesta, cu excepția acelor episoade în care de agiți prea mult, emoțional și fizic, extenuându-te și riscând chiar să cazi pradă unor afecțiuni destul de serioase. Nu uita să te menajezi și să te relaxezi, mai ales dacă te expui mult la stres.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!