AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Varsator

Horoscop 2019 - Vărsător

Sănătate și vitalitate

Singurele provocări de care ai parte pe acest plan sunt cele care vin din mintea ta. Ca să fim mai specifici, ceea ce ai adunat în trecut, fie că vorbim de neliniști, frustrări, angoase, vicii și temeri. Indicat ar fi ca în acest an să faci primul pas către curățarea acestor reziduuri din trecut care nu-ți permit să te bucuri de viață așa cum ar trebui.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd probleme pe acest plan, indiciu cum că începi anul în forță, cu bateriile încărcate și gata de orice provocsre pe care ți-o scoate viața în cale. Propune-ți însă ca încă din primele luni ale anului să întreții un stil de viață și alimentați sănătos și echilibrat care să-ți ofere energia să faci tot ce dorești.

În al doilea trimestru al lui 2019, mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să fii tentat/ă să cultivi tipare de gândire coercitive și învechite care nu numai că nu-ți sunt caracteristice, dar nici nu-ți permit să evoluezi, țintuindu-te într-o pasă din care nu ți-e prea ușor să ieși. Scutură-te bine și fă în așa fel încât să depășești această tendință.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate, a ta sau a partenerului, să-ți pună bețe în roate și să te facă să-ți schimbi cu totul planurile avute pe concediul de vară. Oricare ar fi situația, important este să știi că este una temporară și că nu este vorba de ceva cu care să vă luptați multă vreme.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales începând din decembrie, se întrevede o perioadă în care ai și mai multă nevoie să te concentrezi pe restabilirea echilibrului interior. Meditația și introspecția, dacă nu ai apelat la ele până acum, se pot dovedi un ajutor de nădejde pentru tine, mai ales dacă nu ai reușit să-ți controlezi subconștientul.

După câte se poate vedea de mai sus, se întrevede un an 2019 în care cel mai mare dușman pe plan fizic și emoțional riști să fii chiar tu. Fii mai îngăduitor/oare și iertător/oare cu tine însuți/ăți, mai ales pentru că viața nu a fost tot timpul generoasă cu tine. Caută să fii cel mai bun prieten al tău și doar așa vei avea parte de succes.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!