AstroDex

Horoscop Peşti
Pesti

Horoscop 2020 - Peşti

Bani și carieră

Planurile de viitor și proiectele de grup reprezintă o prioritate pentru tine în acest an, dar nu te aștepta ca toate să meargă fix așa cum ți-ai imaginat. Dar chiar dacă întâmpini unele dificultăți în implementarea sau dezvoltarea lor, s-ar putea să nu dureze mult până când poți culege roadele eforturilor suplimentare pe care le-ai depus.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea să experimentezi unele temeri cu privire la modul în care vor evolua proiectele colective în care ești implicat(ă) și/ sau planurile tale de viitor. Este nevoie de ambiție pentru a le face să evolueze armonios.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în aprilie și mai, s-ar putea să sesizezi că nu toate ideile tale au fost fezabile și sustenabile. Nu înseamnă totuși că trebuie să renunți la ele cu totul: s-ar putea doar să trebuiască să le regândești, astfel încât să se dezvolte în direcția pe care ai gândit-o la început. Vezi ce nu a mers bine.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea să constați că te descurci mai bine în acele contexte profesionale în care trebuie să te bazezi pe abilitățile tale de comunicare. Așadar, dacă trebuie să participi la interviuri de angajare sau negocieri de la jumătatea lui august încolo, ai parte de mai multe șanse să te bucuri de succesul scontat.

În ultimul trimestru al anului, se recomandă să dai dovadă de grijă suplimentară atunci când discuți aspecte financiare cu partenerul de afaceri, clienți sau colaboratori. În caz contrar, se poate ajunge să se bată palma pe sume care nu te avatajează. De asemenea, caută ca până la mijlocul lui noiembrie să nu faci cheltuieli prea mari.

Ești recunoscut(ă) ca o persoană idealistă, dar anul 2020 îți insuflă o atitudine practică și o viziune realistă în ceea ce privește idealurile și obiectivele tale. Faci corect distincția între fezabil și iluzoriu, între intenții bune și scopuri malițioase. Se întrevăd așadar oportunități valoroase de maturizare la începutul celei de-a doua decade a anilor 2000.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Pesti

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!