AstroDex

Horoscop Rac
Rac

Horoscop 2020 - Rac

Bani și carieră

Sectorul acesta de viață se numără printre ariile tale de interes și în 2020, dar accentul cade pe capacitatea ta de a lega relații profesionale durabile care îți permit ție și tuturor celor implicați să evoluați în direcția potrivită. Iar dacă le faceți să meargă, nu vă va fi prea greu cu siguranță să le aduceți în punctul în care să genereze profiturile dorite.

În primul trimestru al anului, indicat ar fi să te înscrii la un curs de perfecționare continuă, atât pentru a ține pasul cu ceilalți cu care colaborezi, dar și pentru a-ți deschide orizonturile și a cunoaște alte persoane cu care poți închega legături profesionale puternice. Iar cea mai bună metodă de intra în contact cu ele este aceasta.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca parteneriatele profesionale deja avute pe rol să întâmpine unele dificultăți, iar cele care se încheagă în această perioadă ar putea resimți unele piedici la început. Vă vine greu să vă sincronizați, poate din lipsa unei comunicări eficiente, care ia în calcul diferențele dintre voi și le transformă în avantaje.

În al treilea trimestru al anului, nu este indicat să întreprinzi călătorii de afaceri peste hotare sau la distanțe prea mari de casă. S-ar putea ca obiectivele propuse să nu se îndeplinească ori există riscul ca delegațiile să sufere amânări sau altfel de dificultăți care te fac să pierzi unele ocazii de a te întâlni cu persoane foarte importante.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, poți avea impresia că evoluția ta pe plan profesional stagnează. Acest lucru se datorează faptului că nu se susține ritmul de până acum. Ideal ar fi să nu dai înapoi, ci să mergi înainte. În caz contrar, se prea poate să pierzi o bună bucată din progresele înregistrate până acum.

După cum se vede din rândurile acestea, anul 2020 nu este unul tocmai lipsit de încercări la nivel profesional, dar este dinamic și ofertant dacă tratezi eventualele obstacole ca pe niște provocări de a reuși. În fond, nu ține decât de viziunea ta personală dacă reușești să treci peste ele și să te dezvolți sau le lași să te afecteze.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!