AstroDex

Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2020 - Scorpion

Bani și carieră

În 2020, cariera și aspectul financiar sunt chestiuni importante care te preocupă în continuare, dar poate nu la fel de mult ca în anul precedent. Acest lucru se datorează faptului că nu ți se aștern piedici prea mari în calea planurilor pe care ți le-ai făcut. Tot ce trebuie să faci este să le urmezi și să fii adaptabil(ă) atunci când par să nu meargă.

În primul trimestru al anului, astrele nu ne oferă prea multe informații despre cum ți-ar putea merge pe aceste planuri. De ținut cont este faptul că abilitățile tale de comunicare sunt la înălțime, prilej numai bun să conduci negocieri și să dai dovadă de o prezență mai activă în cadrul ședințelor. Iată un prilej numai bun să te faci remarcat(ă).

În următoarele trei luni ale anului, indicat ar fi să nu te bazezi prea mult pe ele. S-ar putea ca argumentele pe care le construiești să nu fie cele mai puternice sau să nu poți rezista unei dezbateri serioase derulate în plan profesional. Ba mai mult, dacă ai parte de negocieri dificile, s-ar putea să cedezi în fața unor propuneri care nu te prea avantajează.

În al treilea trimestru al anului, dar mai exact în iulie, ar putea apărea unele încurcături pe la instituțiile publice. Dacă îți dorești să obții o aprobare sau un altfel de act important, este importat să te asiguri că te informezi dinainte care sunt demersurile pe care trebuie să le urmezi. Altfel, s-ar putea să meargă destul de anevoios.

În ultimul trimestru al anului, ar fi de dorit să-ți reamintești că graba strică treaba. Din dorința de a livra rezultate cât mai repede, ai putea fi tentat(ă) să grăbești ritmul, dar calitatea muncii tale ar putea avea de suferit. Caută să mizezi pe calitate mai mult decât pe cantitate în această perioadă. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să o ia la vale.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, provocările nu te ocolesc nici în 2020, dar ele țin mai degrabă de atitudine și conduită de muncă decât de factori externi care îți afectează randamentul și performanțele profesionale. Într-un cuvânt, depinde numai de tine să ajustezi câte ceva pentru a te menține competitiv(ă).Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!