AstroDex

Horoscop Balanţă
Balanta

Horoscop 2020 - Balanţă

Casă, familie, viață personală

Este posibil ca în 2019 să te fi confruntat cu unele probleme de relaționare cu rudele, dar pe fondul aspectelor astrale care se formează în acest an, dar putea ca provocările lui 2020 să vizeze relația cu familia și apropiații. Unele lucruri au mers prea departe în direcția nepotrivită și trebuie să faci ceva pentru a stopa această involuție.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, s-ar putea ca ca unul dintre copii să se confrunte cu o problemă de sănătate. Monitorizează-i atent, astfel încât să tratamentul să îți facă efectul. Același lucru se poate spune despre nativele acestui semn care vor să devină mame.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea să apară unele stări persistente de tensiune între tine și cei dragi. În primă fază, s-ar putea să vizeze modul în care înțelegi tu să-ți crești copiii. Apoi, se folosesc tot felul de alte pretexte pentru a se menține starea de tensiune pe acest plan. Sau cel puțin asta este impresia pe care o capeți tu.

În al treilea trimestru al anului, se menține aceeași atmosferă încărcată în plan familial. Urmărește să schimbi ceva la atitudinea ta în ceea ce îi privește pe copii. În cazul în care tu și partenerul vă doriți să vă extindeți familia, s-ar putea ca veștile bune să se lase așteptate o vreme. Veți avea parte de mai mult succes anul viitor.

În ultimele trei luni ale anului, centrul tău de interes se mută definitiv asupra relației cu copiii. Mai ales în lunile de iarnă și în preajma sărbătorilor, caută să acorzi mai mult interes preocupărilor lor de timp liber și caută să te apropii de ei prin intermediul lor. Ajută foarte mult să aveți interese și hobby-uri comune, care vă plac în egală măsură.

Familia se numără printre sectoarele de viață care te vor solicita cel mai mult la nivel de energie și timp în acest an. S-ar putea ca unele lucruri să nu meargă așa cum te-ai așteptat, iar acest lucru se datorează modului în care abordezi diferențele de mentalitate dintre tine și cei dragi. Încearcă să dai dovadă de răbdarea și toleranță.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat